atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: od vzhoda k nam postopno nekoliko toplejši zrak

Deli na:
Vreme: od vzhoda k nam postopno nekoliko toplejši zrak

Danes bo pretežno jasno, ponekod na Kočevskem in v Beli krajini pa bo zmerno do pretežno oblačno.

Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megleno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 8 stopinj C.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo lahko ponekod v jugovzhodni Sloveniji ter v Prekmurju zadržala tudi večino dneva. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ki bo v noči na ponedeljek ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -16 do -7, na Primorskem od -6 do 0, najvišje dnevne od -3 do 2, na Primorskem do 10 stopinj C.

V ponedeljek bo delno jasno, predvsem na jugozahodu pa se bo zmerno pooblačilo. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večino dneva. Po nižinah bo mrzlo, v višjih legah pa topleje. V torek bo precej jasno z nekaj megle ali nizke oblačnosti po nižinah. Na Primorskem bo spet zapihala šibka burja.

Nad večjim delom Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka, nad zahodnim Sredozemljem pa se poglablja ciklon. V višinah priteka k nam od vzhoda postopno nekoliko toplejši zrak.

Danes bo precej jasno, le v Gorskem Kotarju ter ponekod v notranjosti Hrvaške bo pretežno oblačno. Predvsem v Kvarnerju bo pihala šibka burja.

Jutri bo precej jasno. Po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večino dneva. V Kvarnerju in v južni Istri bo pihala večinoma šibka burja.