mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: Nevihte z močnejšimi nalivi, sunki vetra in točo

Deli na:
Vreme: Nevihte z močnejšimi nalivi, sunki vetra in točo

Fotografija je arhivska. - Foto: You Tube/Denis Prša

Danes bodo ob prehodu vremenske fronte nevihte z močnejšimi nalivi, sunki vetra, krajevno bo možna toča. V noči na ponedeljek se bo vreme umirilo.

Ob prehodu vremenske fronte se bodo danes čez dan po Sloveniji pojavljale nevihte z močnejšimi nalivi, sunki vetra, krajevno bo možna toča, opozarja Agencija RS za okolje. V noči na ponedeljek se bo vreme umirilo. Neurja so sicer tudi minulo noč povzročila nekaj nevšečnosti na severu Slovenije, krajevno je padala toča.

Nevihte so minulo noč težave povzročale ponekod na Koroškem. Na območju občin Radlje ob Dravi in Podvelka je ponekod padala toča, močan veter pa je podrl več dreves, med drugim na cesti proti prelazu Radelj, v Spodnji Vižingi in na cesti med Podvelko in Ribnico na Pohorju. V Spodnji Vižingi je po podatkih na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje veter odkril streho na poslovnem objektu.

Nevihte z močnejšimi nalivi in možno točo so napovedane tudi za danes. Po napovedih agencije za okolje se bodo krajevne padavine, predvsem plohe in nevihte, od zahoda razširile na vso Slovenijo ter ponehale v večernem ali nočnem času. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 30, v Beli krajini in Posavju ob jugozahodnem vetru pa do 33 stopinj Celzija. Za ponedeljek je napovedano jasno vreme s poletnimi temperaturami.