Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Viktor Knavs, oče prve dame ZDA Melanie Trump, nepričakovano v Sevnici

Deli na:
Viktor Knavs, oče prve dame ZDA Melanie Trump, nepričakovano v Sevnici

Foto: Profimedia

Malo možnosti je, da bi Slovenijo obiskal ameriški predsedniški par, se pa kaj lahko zgodi, da se bo v Sloveniji znova mudil Viktor Knavs, oče prve dame Melanie Trump. Na njegovi hiši v Sevnici bodo namreč že kmalu začeli delati novo strešno kritino.

Kljub odsotnosti hišnih gospodarjev je okolica hiše družine Knavs vedno lepo urejena. Za vrt ob hiši je poskrbela, tako kot že leta zapovrstjo, Ida Ulčnik-teta in krstna botrca ameriške prve dame, sicer stanujoča v bližnjem stanovanjskem naselju v Sevnici. Obrezovanje dreves je bilo zaupano njenemu bratu Francu Ulčniku iz Rake, stricu Melanie Trump po mamini strani.

Lani pozno jeseni, prav v času ameriških volitev, je bil vrt družine Knavs v Sevnici še posebno lep, saj je na novo posajeni kaki prvič in obenem izjemno bogato obrodil. Plodove je pobrala skrbna Ida Ulčnik, le dva dni kasneje se je na domačih hišnih vratih nenadoma pojavil Viktor Knavs.

Bilo je v prvi polovici lanskega decembra, kaj kmalu po ameriških volitvah. Nihče ga ni pričakoval, niti svakinja niti njegovi prijatelji, s katerimi se Knavs, četudi je postal tast ameriškega predsednika, še vedno rad srečuje v Čič baru pri Sava Avto v Sevnici. V Sloveniji je ostal vse tja do zadnjih dni pred božičnimi prazniki, ko je znova odpotoval v ZDA.

Družinska hiša Knavsovih v Sevnici

Tako kot poprej, ko sta z ženo Amalijo še živela za stalno v Sloveniji, naj bi se Viktor Knavs rad odpravil po običajnih opravkih, obiskoval prijatelje, ki so tako kot on navdušeni nad dobrimi avtomobili. Izvedeli smo, da je ponosen lastnik večjega števila starodobnih mercedesov, ki jih zbira tako kot drugi zbirajo hišne ljubljenčke.

Vsi njegovi mercedesi so varno spravljeni v garažah v Sevnici ter registrirani le v času prireditev starodobnih vozil. O tem, ali je v njegovi lasti bel mercedes, ki ga je bilo mogoče videti lani v Sevnici, ko se je izvedelo za izid ameriških volitev, nismo dobili potrditve.

V Sloveniji se je Viktor Knavs lani mudil dvakrat, sicer pa se običajno rad vrača spomladi in pozno jeseni; žena Amalija je minulo leto ostala v ZDA. Skorajšnja ponovna vrnitev Viktorja Knavsa v domovino je torej povsem mogoča, sploh zato, ker je še vedno izjemno čil, vitalen, kar dokazuje tudi kot spreten voznik svojega jeklenega konjička-mercedesa.