nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

Slovenija

Terminator pravne države: Profesor ustavnega prava postal še kršitelj ustavnih pravic otrok

Deli na:
Terminator pravne države: Profesor ustavnega prava postal še kršitelj ustavnih pravic otrok

Foto: Primož Lavre - Predsednik Borut Pahor, nadškof Stanislav Zore in premier Miro Cerar ob odkritju spomenika žrtvam vseh vojn.

Predsednik vlade in SMC Miro Cerar si je privoščil celo asistenco pri spreminjanju ustave, s katero bi nadigrali ustavne sodnike.

Ko je namera povoziti odločbo ustavnega sodišča padla v vodo, bi ideološka dvetretjinska večina v državnem zboru zasebnim šolam vzeli ves denar, ki ga je do zdaj (v 85 odstotkih) država plačala za razširjeni del programa, tj. za jutranje varstvo, dodatni in dopolnilni pouk, interesne dejavnosti, učno pomoč … Tako se je izteklo glasovanje v parlamentarnem odboru za šolstvo.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, kakšno je sporočilo levice staršem, ki imajo otroke v zasebnih šolah; zakaj je namen zakonodajalca povsem sprevržen; koliko zaležejo opozorila zakonodajnopravne službe; kako Slavko Gaber ne prizna ustavnega sodišča; kako v SMC namesto pristojne šolske ministrice v ogenj pošiljajo samo poslanca Saša Tabakovića; bodo starši spet romali po pravico na ustavno sodišče?