favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Srečko Prijatelj piše iz pripora in grozi medijem

Deli na:

Še vedno priprti poslanec SNS Srečko Prijatelj od enajstih slovenskih medijev, tudi od Reporterja, zahteva "za vse izrečene in zapisane laži" opravičilo in popravek. V nasprotnem primeru bo uporabil sodno varstvo in zoper urednike vložil tožbo zaradi razžalitve. Objavljamo Prijateljevo pismo v celoti.

Še vedno priprti poslanec SNS Srečko Prijatelj od enajstih slovenskih medijev, tudi od Reporterja, zahteva "za vse izrečene in zapisane laži" opravičilo in popravek. V nasprotnem primeru bo uporabil sodno varstvo in zoper urednike vložil tožbo zaradi razžalitve. Objavljamo Prijateljevo pismo v celoti.

Spoštovani uredniki!


V obdobju od kar je nastal policijski konstrukt, ki je bil naročen v tako imenovani aferi Prijatelj pa do danes, ste mediji na zelo žaljiv in skrajno ponižujoč način, pisali o tem.


Namen javnega linča ni bil usmerjen samo name in na mojo družino, temveč tudi na Slovensko nacionalno stranko. Namen je bil jasno določen, da se dvigne politični rejting LDS in naročeno je kaj se lahko piše in kaj ne, kaj se lahko objavi in kaj se mora takoj umakniti iz spletnih strani in ekranov.


Kot poslanec DZ RS sem nezakonito priprt in to ugotavlja tudi Vrhovno sodišče, kar seveda medije ne zanima. Mediji o tem mogoče ne smete poročati. Ne poročate kdo je gospod Mikuž in razen v Primorskih novicah ni napisano nikjer, da je Marjan Mikuž že večkrat obsojen za goljufijo. Gospod Mikuž je zame podal lažno kazensko ovadbo dva meseca po tem, ko  je od moje družine prejel kazensko ovadbo za veliko goljufijo. Na to goljufijo nas je opozorila prav policija, vendar zoper njega ni podala kazenske ovadbe.


Policija ni ukrepala s skladno z zakonom in je od sodišča v Novi Gorici celo zahtevala, da se spis pošlje v dopolnitev v Koper.
Zanimivo je tudi to, da koprska policija, katera vodi konstrukt pripora ni ukrepala, ko smo podali kazensko ovadbo zoper gospoda Potokarja in gospoda Zorka. Še več, opusti se kazenski pregon za kršitelje in vse te osebe podajo kazensko ovadbo zoper mene. Marjan Mikuž postane tajni policijski sodelavec. Policija mu določi odvetnika, najame se celo stanovanje, kjer ga policija, kriminalisti in tožilci pripravljajo in usmerjajo v akciji »za priprtje Prijatelja«.


Večkrat sem že povedal, da sem na dan priprtja, šel po svoj denar, ki mi ga je gospod Mikuž dolgoval. Vaše poročanje je bilo zelo pristransko in v nasprotju z novinarsko etiko. V zvezi s tem dogodkom, ste napisali kar nekaj laži. Naj povzamem samo nekaj le teh, napisanih v različnih medijih:
          -  Objavljeno je bilo, da sem se rodil kot Ismail Mainardi, to je laž

Da sem na Slovenskih železnicah delal kot kretnik, kar seveda ne drži. Pred nastopom poslanske funkcije sem 6 let delal, kot direktor Sekcije tehnično vozovne dejavnosti za področje Primorske,
Tudi nisem prišel po provizijo, ampak po svoj denar za katerega sem vztrajal, da mi ga
g. Mikuž transparentno nakaže na TRR,
Da so me ob aretaciji vklenili in vrgli na tla – tudi to ne drži,

Da je moja žena šivilja in sem jo kar sam zaposlil – moja žena je tekstilni tehnik – zaposlila se je preko objavljenega razpisa na delovno mesto, za katerega je izpolnjevala vse pogoje,
Vsakokrat pa omenjate, da sem prejel več milijonsko podkupnino, ki naj bi si jo delil z g. Časarjem – tudi to je velika laž.

Spoštovani!
Za vse izrečene in napisane laži zahtevam po zakonu o medijih opravičilo in popravek. Omenjeni zakon točno prepisuje način poprave krivice.
V kolikor moje zahteve ne morete sprejeti vas obveščam, da bom uporabil sodno varstvo in zoper vas vložil tožbo zaradi razžalitve.
Upam, da bodo uredništva nepreverjene navedbe in laži zlahka našla v svojih objavah in popravila krivico, ki mi je bila storjena in zmogla opravičilo.

Lep pozdrav!              

                                                                                                          

Srečko Prijatelj