Slovenija

SMC se s 36 mandati bori za obstanek v parlamentu

Deli na:
SMC se s 36 mandati bori za obstanek v parlamentu

Foto: Bobo

V zadnjem letu vladavine namerava SMC prepričati volivce s skrbjo za ranljive skupine ljudi. Najbolj ranljiva je kajpada prav SMC.

Stranka, ki se je porodila iz skrite skupine ljudi, ki so prežali na razpis volitev oziroma padec vlade, se z osvojenimi 36 mandati bori za obstanek. Zaposlitev političnih samorastnikov je prekarna.

Liberalna stranka, članica ALDE, se pred volitvami predstavlja poudarjeno socialno obarvana. To je temeljno sporočilo druge programske konference SMC prejšnjo soboto na ljubljanskem gospodarskem razstavišču. Poleg tega seveda, da pričakujejo še en mandat, ne le zato, da uresničijo program, ker »če ne bomo prevladali mi, bodo prevladali tisti, ki širijo prepir in neresnice, jutri pa bodo vnovič uničili Slovenijo«.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o Cerarju, ki se ima za najboljšega voditelja Slovenije; o vzdušju v SMC in poslancih, ki že razmišljajo, da si bodo po volitvah morali iskati službe; zakaj nehvaležni volivci ne opazijo "dosežkov" SMC; zakaj strokovni estetski poseg stranki ni pomagal; kdo je manjkal na programski konferenci SMC; o lažni novci, ki ji skušajo volivcem prodati v SMC.