kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Slovenski domoljubi Cerarju: Takoj prenehajte s skrivnim naseljevanjem migrantov!

Deli na:
Slovenski domoljubi Cerarju: Takoj prenehajte s skrivnim naseljevanjem migrantov!

»Pozivamo pa vas, da vsi vi in vaši pajdaši naselite migrante po vaših domovih in jih na svoje stroške vzdržujte in tako dokažete vašo pogovorno strpnost in dobroto,« so Slovenski domoljubi na srečanju na Trojanah pozvali predsednika vlade Mira Cerarja.

Patriotizem v Sloveniji se krepi, vse več je srečanj in zborov. Eden takih je bil minuli konec tedna na Trojanah, kjer so se zbrali člani facebook skupine Slovenski domoljubi in Mira Cerarja pozvali: »Slovenski domoljubi vas pozivamo, da brez odlašanja prenehate ilegalno priseljevati v naša mesta migrante iz tako imenovanih EU kvot, ker zato nimate in nikoli ne boste dobili odobritve slovenskega naroda. Vi, kot ustavni pravnik, bi morali poznati in spoštovati ustavo Republike Slovenije.«

Predsednika vlade so opomnili, da nima prav nobene pravice priseljevati migrante v Slovenijo, dokler je v Sloveniji en sam revež. Če tega njegova vlada ne more izpolniti, naj nemudoma odstopi. »Pozivamo pa vas, da vsi vi in vaši pajdaši naselite migrante po vaših domovih in jih na svoje stroške vzdržujte in tako dokažete vašo pogovorno strpnost in dobroto,« je bilo še rečeno.

Zbor, ki se ga je udeležilo 30 ljudi, se jim zdi potreben, ker vlada na skrivaj naseljuje migrante, s tem pa, kot kažejo izkušnje po Evropi, potencialne teroriste. »Ko so videli, da so po mestih odpori meščanov, so se odločili za skrivno naseljevanje ljudi, ki v Evropo zaradi svoje vzgoje, vere in prepričanj ne sodijo, ker se ne bodo tukaj nikoli integrirali, ampak bodo hoteli uvesti svoja pravila, navade in običaje,« še menijo Slovenski domoljubi, ki dodajajo: »Ni pomembno nič drugega kot to, kaj je kdo pripravljen storiti za Slovenijo, naše ljudi in predvsem naše otroke, nemočne in ponižane ljudi, ki jih je vsak dan več in preveč.«

Kot navaja Stranka slovenskega naroda (SSN), je bila podpisana tudi »Januarska deklaracija«, kjer so v treh točkah navedene temeljne določbe, s katerimi se lahko identificirajo vsi Slovenci. »Naloga vseh domoljubov je, da sodelujemo in širimo krog Slovencev do kritične mase, na podlagi katere se bo dokončno umaknila totalitarna oblast. Slovence se bo obvarovalo pred genocidom in uničenjem države, nakar se bodo vzpostavili pogoji za gospodarsko rast, pravno državo in popravilo krivic v največji možni meri,« so zapisali.