Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Posavska SDS o posvetu v Mariboru: Vzdušje "polno optimizma"

Deli na:
Posavska SDS o posvetu v Mariboru: Vzdušje "polno optimizma"

Foto: SDS

SDS je na posvetu v Mariburu govorila o gospodarstvu, zdravstvu, sodstvu, delovanju pravne države, migrantski krizi ter zunanji politiki.

Posveta se je udeležila tudi delegacija SDS Posavje, v kateri so bili Andrej Vizjak, Miran Hočevar in Ivan Molan. "Vzdušje med udeleženci je bilo polno optimizma, da gremo pogumno in odločno naprej za boljšo prihodnost Slovenije," pravijo Posavci.

Sporočilo SDS Posavje:

SDS POSAVJE NA POSVETU IN SEJI SVETA SLOVENSKE DEMOKRATSKE STRANKE

V soboto, 14. januarja 2017, so v Mariboru potekali Posvet Slovenske demokratske stranke, seja Izvršilnega odbora SDS ter seja Sveta SDS. Dogodku so prisostvovali predsednik SDS Janez Janša, generalna sekretarka SDS Alenka Jeraj, poslanci SDS v Državnem zboru in Evropskem parlamentu, predsedniki občinskih odborov ter regijskih koordinacij SDS iz cele Slovenije. Dogodkov smo se udeležili tudi predstavniki SDS Posavje: predsednik SDS Brežice mag. Andrej Vizjak, predsednik SDS Radeče Miran Hočevar, član izvršilnega odbora SDS in brežiški župan Ivan Molan ter predsednica Regijske koordinacije SDS mag. Martina Prevejšek.



Na dopoldanskem posvetu, ki ga je vodil predsednik SDS Janez Janša, je bila podana analiza delovanja stranke v preteklem letu, oblikovan je bil načrt delovanja stranke v letošnjem letu. Posebna pozornost je bila namenjena aktualni problematiki Slovenije in možnim rešitvam težav, s katerimi se ljudje v državi soočamo na različnih področjih: gospodarstvo, zdravstvo, sodstvo, delovanju pravne države, migrantska kriza ter zunanja politika.

Na popoldanski seji Sveta SDS, ki jo je vodil predsednik Sveta SDS dr. France Cukjati, je bil potrjen datum volilnega kongresa, ki bo 20. maja letos. Na kongresu bomo člani volili predsednika stranke, izvršilni in nadzorni odbor. V stranki prav tako poteka postopek evidentiranja kandidatov za naslednje parlamentarne volitve.

Vzdušje med udeleženci je bilo polno optimizma, da gremo pogumno in odločno naprej za boljšo prihodnost Slovenije.

SDS POSAVJE