Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Jelko Kacin na otoku Krku gradi vilo, počitniško stanovanje pa prodaja

Deli na:
Jelko Kacin na otoku Krku gradi vilo, počitniško stanovanje pa prodaja

Potem ko smo poročali, da si je družina veleposlanika Jelka Kacina v letovišču Klimno na otoku Krku zgradila prestižno hišo, se je na spletni strani bolha.com pojavil oglas o prodaji njihovega počitniškega stanovanja v tem kraju.

Deset let star apartma, velik 72 kvadratnih metrov, prodajajo za 129.900 evrov, prodajalec pa je Kacinov sin Anže.

»Objekt je zgrajen v prvi vrsti ob morju, na mirnem kraju, v zelenju. Od objekta do lokalov, pekarne in glavnega pomola je le 150 m. Stanovanje leži tik ob morju, z balkona je pogled na morje. V naselju je dobro založena trgovina, pekarna, dve restavraciji, picerija, kafič… V zalivu je možno dobiti privez na sidrišču, prav tako so v naselju tri manjše ladjedelnice-marine, kjer je možno dvigniti plovilo in ga preko zime tudi hraniti na suhem ali v morju,« piše v oglasu.

Apartma je v drugem nadstropju (najvišji etaži) s povišanim stropom zaradi slemena, ima dve spalnici (obrnjeni proti vzhodu), prostorno dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, shrambo, kopalnico in velik hodnik z vgrajeno stensko garderobno omaro. Ima tudi velik balkon, ki je dobro zaščiten pred popoldansko pripeko, primeren je za večjo mizo in šest do osem stolov.

Nedaleč stran je Kacinova družina zgradila zelo veliko počitniško hišo, ki bo do začetka turistične sezona verjetno že vseljiva. Gradnja je velika vsaj dvesto kvadratnih metrov, stoji pa na parceli, veliki dobrih tisoč kvadratnih metrov, ki je glede na cene tovrstnih parcel na Krku sama vredna do 150 tisoč evrov. Formalni lastniki so Kacinova žena Andreja ter sinova Anže in Rok.