stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pezdir Kocijančiču: Vi ste tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva

Deli na:
Pezdir Kocijančiču: Vi ste tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva

Rado Pezdir - Foto: Primož Lavre

Tovariš Janez Kocijančič, v zvezi s polemiko, ki jo imate s kolumnistom revije Reporter Boštjanom M. Turkom, se mi zdi potrebno bralcem pojasniti, da ste vi tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva.

Dokument SDV, ki ga je sestavila vaša sprevržena tovarišija, je bil objavljen v reviji Reporter. Iz tega sledi, da morete za laži, zavajanja in pristranskost obtoževati svoje prijatelje iz SDV, ki so popisali celotno zgodbo o dolgu Adrie Airways in na to vezane posle v zvezi s preprodajo jugoslovanskih dolgov po offshore podjetju v Vaduzu. Vsega tega si nisem izmislil jaz, ampak je tako o vašem poslovanju poročala SDV. To sem vam že enkrat povedal, a očitno vaš napuh ali pa postarani možgani te ne preveč zapletene besedne zveze ne zmorejo procesirati.

Če mislite, da je SDV ponarejala dokumente in sporočal laži o vas Milanu Kučanu, pa raje prenehajte s tako neresnimi trditvami. Pri vaših letih in dejstvu, da ste s »prodajanjem znanja« postali uspešen finančni svetovalec, me čudi, da imate resne težave s funkcionalno pismenostjo, razumevanjem enostavnih besedil in razlikovanjem med navajanjem in trditvami, hkrati me preseneča, da imate precej manjše težave z uporabo odurnega besednjaka. Hkrati začenjam razumeti, da sem bil vsa leta v zmoti, ko sem menil, da je za finančno svetovanje potrebno kaj znati, na primer vsaj osnove poslovnih financ.

Razumem, da sem samo še eden v seriji vseh tistih, ki jih zadnja leta po popitovsko zmerjate po medijih z lažnivci, in to vsakič, ko povedo o vas nekaj, kar ni v skladu z vašim blestečim življenjepisom ali vašim videnjem položaja, ki ga imate v tej družbi. V zvezi z vašimi nestrpnimi in izprijenimi odzivi vam sporočam, da upam, da vam bo kmalu dan konec, ker vsaj zame pomenite vse, kar je bilo najslabše v samoupravljanju, tranziciji in je še dandanes.