benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

Slovenija

Pezdir Kocijančiču: Vi ste tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva

Deli na:
Pezdir Kocijančiču: Vi ste tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva

Foto: Primož Lavre - Rado Pezdir

Tovariš Janez Kocijančič, v zvezi s polemiko, ki jo imate s kolumnistom revije Reporter Boštjanom M. Turkom, se mi zdi potrebno bralcem pojasniti, da ste vi tisti, ki laže, zavaja in pristransko prikazuje dejstva.

Dokument SDV, ki ga je sestavila vaša sprevržena tovarišija, je bil objavljen v reviji Reporter. Iz tega sledi, da morete za laži, zavajanja in pristranskost obtoževati svoje prijatelje iz SDV, ki so popisali celotno zgodbo o dolgu Adrie Airways in na to vezane posle v zvezi s preprodajo jugoslovanskih dolgov po offshore podjetju v Vaduzu. Vsega tega si nisem izmislil jaz, ampak je tako o vašem poslovanju poročala SDV. To sem vam že enkrat povedal, a očitno vaš napuh ali pa postarani možgani te ne preveč zapletene besedne zveze ne zmorejo procesirati.

Če mislite, da je SDV ponarejala dokumente in sporočal laži o vas Milanu Kučanu, pa raje prenehajte s tako neresnimi trditvami. Pri vaših letih in dejstvu, da ste s »prodajanjem znanja« postali uspešen finančni svetovalec, me čudi, da imate resne težave s funkcionalno pismenostjo, razumevanjem enostavnih besedil in razlikovanjem med navajanjem in trditvami, hkrati me preseneča, da imate precej manjše težave z uporabo odurnega besednjaka. Hkrati začenjam razumeti, da sem bil vsa leta v zmoti, ko sem menil, da je za finančno svetovanje potrebno kaj znati, na primer vsaj osnove poslovnih financ.

Razumem, da sem samo še eden v seriji vseh tistih, ki jih zadnja leta po popitovsko zmerjate po medijih z lažnivci, in to vsakič, ko povedo o vas nekaj, kar ni v skladu z vašim blestečim življenjepisom ali vašim videnjem položaja, ki ga imate v tej družbi. V zvezi z vašimi nestrpnimi in izprijenimi odzivi vam sporočam, da upam, da vam bo kmalu dan konec, ker vsaj zame pomenite vse, kar je bilo najslabše v samoupravljanju, tranziciji in je še dandanes.