Slovenija

Nesreča na primorski avtocesti - nastala je večkilometrska kolona

Deli na:
Nesreča na primorski avtocesti - nastala je večkilometrska kolona

Foto: Bobo - Fotografija je simbolična.

Na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem proti Kopru je zaradi prometne nesreče nastal zastoj, dolg osem kilometrov. Zaprt je prehitevalni pas.V

Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo z avtoceste na priključkih Vrhnika, Logatec ali Unec, so navedli na Prometno-informacijskem centru za državne ceste.

Zaradi prometne nesreče je oviran tudi promet na odstavnem pasu na ljubljanski zahodni obvoznici pred priključkom Brdo proti Kozarjam ter na primorski avtocesti med priključkom Razdrto in priključkom Postojna v smeri Ljubljane.

Zaradi okvare tovornega vozila pa je zaprt vozni pas na gorenjski avtocesti med priključkom Lipce in počivališčem Jesenice v smeri Karavank.

Prometno-informacijski center poroča še o zastojih na cestah Podlehnik-Gruškovje, Šmarje-Dragonja, Izola-Lucija in Lesce-Bled.

Po zadnjih podatkih policije so čakalne dobe na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje, Dragonja ter Sečovlje. Na Gruškovju je treba za izstop iz države čakati 20 minut, v Sečovljah za vstop v državo 50 minut, za izstop pa 20 minut, na Dragonji za vstop 45 minut, za izstop pa uro in 15 minut, na Obrežju pa za vstop uro in 30 minut.