šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

Slovenija

Zastoji na slovenskih cestah: nesreče in čakanje na mejah

Deli na:
Zastoji na slovenskih cestah: nesreče in čakanje na mejah

Foto: Bobo (slika je simbolična)

Tudi to nedeljsko popoldne zlasti na meji s Hrvaško in obalnih cestah prihaja do zastojev. Po podatkih prometno-informacijskega centra so čakalne dobe na mejnih prehodih Starod, Dragonja, Sečovlje in Gruškovje, kjer je treba čakati najdlje; pri vstopu v državo približno uro, pri izstopu pa pol ure.

Na cestah Seča-Sečovlje, Šmarje-Dragonja in Podlehnik-Gruškovje so zaradi povečanega prometa zastoji. Zastoj, dolg približno 700 metrov, je nastal tudi na štajerski avtocesti pred mejnim prehodom Šentilj v smeri Avstrije.

Na štajerski avtocesti je na izvozu Ljubljana Sneberje iz smeri Celja zaradi prometne nesreče promet močno oviran, nastaja zastoj.

Na primorski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče pred cestninsko postajo Log proti Kopru zaprt prehitevalni pas.

Zastoj je bil dolg osem kilometrov in sega do razcepa Kozarje na ljubljanski obvoznici. Med Uncem in Postojno so posledice prometne nesreče odstranili. Kolona pred priključkom Unec proti Kopru pa je dolga 1,5 kilometra.

Kot so na svoji spletni strani še zapisali na prometno-informacijskem centru, ostaja kilometrski zastoj tudi na podravski avtocesti med Hajdino in razcepom Draženci ter naprej po glavni cesti mimo Podlehnika do mejnega prehoda Gruškovje. Zastoji so tudi na cestah Šmarje-Dragonja in Lesce-Bled.