Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Marjan Šarec, politični prevarant iz Kamnika

Deli na:
Marjan Šarec, politični prevarant iz Kamnika

Foto: Bobo

Kuge, lakote, in Marjana Šarca – reši nas, o Gospod! Bolj kot strmoglavljenje tečaja bitcoina ali nova recesija bi nas morala v tem letu skrbeti morebitna (relativna) zmaga stranke Marjana Šarca na parlamentarnih volitvah.

Župan Kamnika je po drugem krogu predsedniških volitev, ko bi mu skoraj uspelo premagati Boruta Pahorja, poln samega sebe in sploh ne dvomi, da ne bi bil sposoben opravljati funkcije predsednika vlade.

Naj se Šarec še tako meče po tleh in vse naokrog prepričuje, da nima stricev iz ozadja, je resnica prav nasprotna. Avantura v polje državne politike ni zrasla na njegovem zelniku, gre za skrbno naštudiran politični projekt Foruma 21, da še štiri leta obdržijo vajeti oblasti. Šarec se jim je prav usedel v njihovo politično formulo, v nov mozaik, iz katerega bodo poskušali sestaviti novo vladno koalicijo. To je bistvo zgodbe, vse drugo lajnanje je samo pesek v oči.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj je Marjan Šarec še en novi politični prevarant v seriji novih obrazov Kučanovega Foruma 21; kakšne nedodelane obljube ima za volice; kako je s trosenjem lepih besed podoben Miru Cerarju, z dejanji pa Zoranu Jankoviću; kako bi se premier Šarec potrudil, da bi omrežje Foruma 21 še naprej ostalo čim bolj nedotaknjeno; kako si lahko obeta podporo dominantnih medijev in kako kampanja poteka že s polno paro; kakšen je Šarčev domet na parlamentarnih volitvah; zakaj ne bo presenečenje, če se bo na na Šarčevi listi znašlo nekaj desnih kandidatov.