Slovenija

Marjan Šarec, Kučanov klovn iz Kamnika

Deli na:
Marjan Šarec, Kučanov klovn iz Kamnika

Foto: M24 - Marjan Šarec

Kamniški župan Marjan Šarec se predstavlja kot kandidat s podporo vaških fantov, dejansko se za njim skriva vplivni krog Milana Kučana.

Na nedeljskih mašah v cerkvi sv. Mavricija v Šmarci pri Kamniku bere berila, na borčevskih prireditvah pa vzklika Smrt fašizmu! Strici levice, ki se zadnji dve leti zbirajo pri Niku Tošu v Kamniku, so prepričani, da je župan Marjan Šarec prava kombinacija proti predsedniku Borutu Pahorju.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, kako je levica svojega aduta našla v Marjanu Šarcu; kako ta kritizira ljudi, ki so bili nekoč v partiji in člani CK, čeprav je njegov podpornik Milan Kučan; kako se je za Šarcem zbrala ista druščina, ki je podpirala Danila Türka; o Kučanovih obiskih Kamnika; zakaj je Šarec kot imitator tako rad oponašal diktatorje; kako je kmalu po izvolitvi za župana pokazal svoj pravi (politični) obraz; o povezovanju z Zoranom Jankoviće in kako mu je obrnil hrbet; kako se je Šarčeva koalicijska nezvestoba najbolj jasno pokazala v dvakratnem preimenovanju kamniške knjižnice.