stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Lobiji, ki skušajo prekriti resnico uboja Gašperja Tiča

Deli na:
Lobiji, ki skušajo prekriti resnico uboja Gašperja Tiča

Foto: Bobo

Po smrti Gašperja Tiča je prišlo do kar nekaj »naključij«. Preiskovalna sodnica, zadolžena za primer, je denimo odšla na dopust, truplo igralca pa so upepelili, še preden je preiskava končana.

Uradnih informacij o smrti igralca Gašperja Tiča, ki ga je do smrti večkrat zabodel Stefan Cakić, je malo. Prišlo je do spora, je vse, kar povedo na policiji. Kljub temu v javnost počasi kapljajo zanimive podrobnosti življenja slovenskega zvezdnika komedije: od tega, s kom se je družil, do nenavadnega spleta okoliščin, da je vodja preiskovalnega oddelka Marjutka Paškulin, znana po tem, da je pred leti z zavrnitvijo zahteve specializiranega državnega tožilstva po pregledu telefonskih pogovorov Mira Senice onemogočila razkritje prave resnice v zadevi Baričevič in bulmastifi. A to ni edina povezava med smrtjo Tiča in afero bulmastifi.

V Reporterju smo tudi izbrskali, na kateri šoli se je šolal Stefan Cakić in katere seminarske naloge je imel pripravljene jeseni 2015, ko se je za njim izgubila sled, dokler se pomladi letos ni nenadoma pojavil kot aktivist Javnega zavoda Mladi zmaji. Znanci pravijo, da so bili Cakići zgledna družina.

V ponedeljkovi tiskani izdaji in v Trafiki24 razkrivamo, kako je živel Gašper Tič in koliko premoženja je imel; s kom od politično-kulturne elite se je družil; kdo je tujec, ki je z njim preživel lansko poletje; kaj nam je povedala mati 20-letnega Stefana Cakića in kaj okoliški prebivalci, kjer v Zalogu živi družina Cakić; kako je primer dobila razvpita Deša Cener, znana po nameravanem zasegu strežnikov SDS in onemogočanju preiskave bančne luknje; zakaj je Gašper Tič menil, da je cel svet nekakšen transvestitki klub.