AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

par Svet24.si

Se bojimo zaljubiti?

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

Slovenija

Kot da se ni zgodilo nič: Tanja Gobec bo naslednji teden spet vodila Odmeve!

Deli na:
Kot da se ni zgodilo nič: Tanja Gobec bo naslednji teden spet vodila Odmeve!

Foto: TV Slovenija

Zgodilo se je natanko tisto, kar so mnogi napovedovali: na RTV Slovenija se delajo, kot da se ni nič zgodilo, voditeljica pa vztrajno trdi, da je bil njen ponesrečeni nastop le posledica vpliva protibolečinskih tablet.

Kot smo izvedeli, je voditeljica odmevov Tanja Gobec, ki se je prejšnji teden »proslavila« s tem, da je Odmeve vodila vidno opita, znova napisana »na planu« za vodenje Odmevov naslednji teden.

Skratka, kot da se ni zgodilo prav nič spornega. Po besedah naših virov Gobčeva nadrejenim vztrajno zatrjuje, da je bila zgolj pod vplivom močnih protibolečinskih tablet (težave s hrbtenico), čeprav so jo tisto sredo sodelavci ne le videli opito, ampak so tudi zavohali žgano pijačo. Katere protibolečinske tablete pa smrdijo po žgani pijači, se sprašujejo.

Toda ker pri novinarki ni bil opravljen alkotest, je ni mogoče sankcionirati, saj ne more nihče dokazati opitosti. Seveda bi jo morala odgovorna urednica Jadranka Rebernik takoj odsloviti z mesta voditeljice, vendar tega ni storila, saj najraje vodi program po liniji najmanjšega odpora.

Na RTV Slovenija imajo celo zaposleno osebo, ki ima pristojnost izvajanja alkotestov pri zaposlenih, toda tega, vsaj pri novinarjih informativnega programa, še nikoli ni storila. Upamo, da nam bodo iz javne TV hiše poslali pojasnilo, zakaj ne in zakaj imajo potem sploh zaposlenega za to. »Verjemite, pri naključnem pregledu bi alkohol zaznali pri vsaj nekaj novinarjih, snemalcih in tehnikih,« nam je dejal eden od virov.

Ko so pri Dnevniku prejšnji teden Gobčevo prosili za pojasnila, zadeve ni želela komentirati, prosila je za razumevanje.