pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kilometrski zastoji na slovenskih avtocestah

Deli na:
Kilometrski zastoji na slovenskih avtocestah

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Na štajerski avtocesti med priključkoma Celje vzhod in Lopata v smeri Ljubljane je nastal petkilometrski zastoj, med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Fram proti Mariboru, kjer je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas, pa trikilometrski zastoj. Zastoji so tudi na gorenjski avtocesti.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra zastoji nastajajo tudi pred predorom Karavanke v smeri Avstriji. Tam je zastoj dolg 3,5 kilometra. Na pomurski avtocesti med razcepom Dragučova in priključkom Lenart v smeri Murske Sobote je zastoj dolg pol kilometra.

Zaradi popoldanske konice je promet povečan in zgoščen na mestnih obvoznicah in vpadnicah.

Na hitri cesti skozi Maribor je med priključkoma Pesnica in Maribor center v smeri Maribora zaradi okvare vozila zaprt vozni pas.

Na primorski avtocesti je pred priključkom Koper v smeri Kopra zaradi prometne nesreče oviran promet, med priključkom Senožeče in razcepom Nanos v smeri Ljubljane pa je zaradi okvare tovornega vozila zaprt počasni pas.



Zaradi del je cesta čez prelaz Vršič zaprta do četrtka.

Zaradi postavitve portalov za elektronsko cestninjenje bo danes zvečer in ponoči več polurnih popolnih zapor. Na dolenjski avtocesti bo zapora med 23. uro in 23.30 na priključku Drnovo ter med Drnovim in Brežicami. Med Brežicami in Obrežjem bo zapora med 0.30 do 1. uro, med 2. in 2.30 na priključku Obrežje, med Brežicami in Obrežjem ter na kamionski stezi na Obrežju.

Na pomurski avtocesti bodo zapore med 22. uro in 22.30 med Dragučovo in Lenartom, med 23.30 in 24. uro med Lenartom in Sveto Trojico ter med 1. in 1.30 med Sveto Trojico in Svetim Jurijem ob Ščavnici.

Na mejnih prehodih s Hrvaško ni čakalnih dob, razen na mejnem prehodu Jelšane, kjer osebni avtomobili za izstop iz države čakajo 20 minut, tovornjaki pa za vstop 45 minut.