stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kaj se dogaja z voditeljico Odmevov Tanjo Gobec?

Deli na:
Kaj se dogaja z voditeljico Odmevov Tanjo Gobec?

Foto: TV Slovenija

Eni pravijo, da je v suspenzu, drugi, da je na bolniški... Iz vodstva RTV Slovenija so odvrnili, da bodo to pojasnili »takoj ko pridobijo vse informacije«.

Minilo je že več kot mesec dni, odkar je voditeljica Odmevov Tanja Gobec v tej oddaji nastopila opita, vse od takrat pa o njej ni ne duha ne sluha. Po besedah novinarjev na TVS je ni v službo, nekateri so slišali, da je v suspenzu vsaj do novega leta, drugi, da je na bolniški...

Želeli smo preveriti, kaj se dogaja z voditeljico, vendar so bili na RTV Slovenija s pojasnili skopi. Pravijo da bodo odgovore posredovali takoj, ko pridobijo vse informacije, najkasneje pa v zakonskem roku sedmih delovnih dni.

Tanja Gobec je sicer na TVS delala kot samostojna novinarka, vendar je glede na podatke iz aplikacije erar zadnje nakazilo z RTV v tej vlogi prejela januarja letos, kar kaže na to, da so jo na začetku letošnjega leta zaposlili.

Kot samostojno novinarko so jo plačevali 2.620 evrov bruto na mesec. Znano je sicer, da v zadnjih letih na RTV Slovenija zaposlujejo mnoge dotedanje stalne sodelavce, ki bi jih morali po zakonodaji zaposliti že daleč nazaj.

Po besedah poznavalcev je skušala odgovorna urednica informativnega programa Jadranka Rebernik voditeljico zaščititi pred sankcijami, vendar naj bi njen umik izrecno zahteval generalni direktor RTV Igor Kadunc.