kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Janša: Politika Cerarjeve vlade je protislovenska

Deli na:
Janša: Politika Cerarjeve vlade je protislovenska

Foto: Bobo

Zaradi politike vlade postajamo Slovenci v lastni domovini in državi vse bolj drugorazredni, piše predsednik SDS Janez Janša na spletni strani stranke.

Janša piše: "V vsaki normalni državi ima domač človek prednost pred tujcem. Pri nas pa se je začelo že s t.i. izbrisanimi, ki (razen nekaj izjem, ki jim je res bila storjena krivica zaradi birokracije) niso hoteli sprejeti slovenskega državljanstva, ker niso verjeli v Slovenijo, nato pa so kričali, da so izbrisani in terjali odškodnino. Leva politika je naredila vse, da je izgubila primer na ESČP in danes jim tudi najbolj obubožani Slovenci preko davkov in DDV plačujejo odškodnine. Škandal in nož v hrbet vsem, ki smo glasovali za samostojno Slovenijo in se zanjo borili.

Ta protislovenska politika se danes nadaljuje z vladno radodarnostjo do migrantov, ki jih naseljuje v državna stanovanja, medtem ko je tisoče Slovencev brez dostojne strehe nad glavo. Za tujce namenja Miro Cerar 130 milijonov evrov na leto, reševalni helikopterji SV pa so brez rezervnih delov. Upokojencu s skromno pokojnino sta z Erjavcem namenila 2 evra povišice. Tu se vidi, čigava življenja in čigava blaginja so prioriteta te vlade. Eno je solidarnost v okviru možnosti, kar podpira velikanska večina rojakov, drugo pa je brezglavo uničevanje narodove substance in dajanje prednosti vsemu, kar ni slovensko. Zaradi takšne politike postajamo Slovenci v lastni domovini in državi vse bolj drugorazredni.

Vprašam vas, koliko časa bomo to še prenašali?"