milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Janša ob dnevu državnosti: Na prihodnjih volitvah popravimo stanje v Sloveniji

Deli na:
Janša ob dnevu državnosti: Na prihodnjih volitvah popravimo stanje v Sloveniji

Foto: Primož Lavre

Predsednik SDS Janez Janša je državljanom Slovenije zaželel ponosno praznovanje dneva državnosti in jih pozval, naj na prihodnjih volitvah popravijo stanje samostojne slovenske države.

Janševo voščilo: "Spoštovani Slovenke in Slovenci, spoštovani državljanke in državljani neodvisne in samostojne države Republike Slovenije!

Bili so časi, ko je bilo vse na kocki, bili so časi, ko smo bili sami, in bili so časi, ko je slovenski narod zbral dovolj poguma za to, da je naredil dva odločilna koraka; prvi je bil plebiscit, na katerega je Demos povabil decembra leta 1990, drugi pa je bil obramba rezultatov tega plebiscita, po tem ko smo junija leta 1991 samostojno Slovenijo tudi razglasili. To je bil čas, ki bo za vedno zapisan v zgodovino slovenskega naroda, in to je bil čas, ki ga s ponosom proslavljamo.

Zato vsem želim ponosno praznovanje dneva državnosti, želim pa tudi, da se ob tem ponosnem praznovanju vsi zavemo, da smo danes sami odgovorni zase in da zaradi tega, ker nismo zadovoljni s tem, kaj je nastalo iz samostojne slovenske države, izkoristimo svoj glas za to, da to stanje na prihodnjih volitvah popravimo. Vse je odvisno od tega, kam bo ta naš glas dan. Če bo te zavesti dovolj, bo Slovenija ponovno stopila na pot, ki smo jo sanjali takrat, ko je Slovenija nastajala. Srečno!"