profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Izšel je novi Reporter Magazin: Dosje Melania Trump

Deli na:
Izšel je novi Reporter Magazin: Dosje Melania Trump

V novem Reporter Magazinu smo podrobno popisali biografijo ameriške prve dame in razkrili še nekaj podrobnosti iz njene impozantne življenjske zgodbe.

Slovenka v Beli hiši. Prva dama ZDA iz Sevnice. Kdo bi si mislil, da se bo to kdaj zgodilo. Čeprav je Melania Trump po desetletju vlaganja prošenj za vizum in zelenih kart, ki jih je potrebovala za delo fotomodela svetovno najbolj prestižnih modnih znamk v New Yorku, postala leta 2006 ameriška državljanka in 20. januarja 2017 prva dama ZDA, so vezi s Slovenijo, kjer živi večina njenih sorodnikov, še vedno zelo močne.

V novem Reporter Magazinu smo podrobno popisali biografijo ameriške prve dame in razkrili še nekaj podrobnosti iz njene impozantne življenjske zgodbe. Njen uspeh na meji mogočih sanj je tudi uspeh za Slovenijo. Po javnomnenjskih raziskavah Melania uživa podporo polovice ameriških državljanov, njeno ime na Googlu presega 55 milijonov zadetkov.

Njen uspeh na meji mogočih sanj je tudi uspeh za Slovenijo.

Objavljamo obširen in poglobljen intervju z legendarnim fotografom Stanetom Jerkom, ki je odkril Melanijo Knavs. Prvi posnetki v njegovem ateljeju so usodno začrtali uspešno pot manekenke in fotomodela. Melaniji, tedaj še s črko »j« v imenu, je to dalo pogum za odhod v modne prestolnice sveta, modnemu fotografu Stanetu Jerku pa so prav ti posnetki prinesli svetovno prepoznavnost. V pogovoru nam je zaupal, da je Melanii ob inavguraciji poslal pismo in vanj priložil dve njeni fotografiji.

Ameriška prva dama vzbuja pozornost tudi z garderobo. Ta je draga, vpadljiva, hkrati skrbno izbrana glede na priložnost. Marsikateri modni oblikovalci je zaradi načel ameriškega predsednika Donalda Trumpa nočejo obleči, vendar je dejstvo, da je Melania ameriška prva dama in lepa ženska, ki zna nositi obleke in jim dati pravo vrednost, oblikovalcem pa zagotovi dobro reklamo. Predstavljamo 20 modnih kreacij, ki so med uradnimi obiski in sprejemi najbolj padle v oči svetovni javnosti.

Reporter Magazin prinaša tudi reportažo iz Sevnice, kjer je ameriška prva dama preživela otroštvo. Mestece ob Savi je postalo svetovna turistična atrakcija. Sevnica je tako danes v znamenju blagovne znamke First Lady. Podjetni Sevničani uspešno tržijo mnoge izdelke s pridihom njihove slavne domačine. Pregledali smo, kaj vse ponujajo.

Popisujemo življenje dinastije Trump na drugi strani luže. Kaj danes počneta prvi dve Trumpovi ženi in pet predsednikovih otrok. V Beli hiši stanuje le Barron, ki s starimi starši iz Sevnice govori slovensko. V sliki in besedi predstavljamo interier bivšega in sedanjega domovanja ameriške prve družine. S selitvijo iz newyorškega Trump Towerja v Belo hišo so se preselili na slabše. Manj razkošno od njihovega zasebnega letala je tudi Air Force One. Pokukali smo tudi v notranjost druge Bele hiše na Floridi (Mar-a-Lago) in popisali ves Trumpov nepremičninski imperij po svetu.

V novi številki Reporter Magazina tudi o modnih trendih tega poletja in reportaža iz turistično oblegane katalonske prestolnice Barcelone. Saša Veronik je napisal pet utemeljitev, kaj je pri prehranjevanju zdravo in – kaj ni, na zadnji strani pa objavljamo pogovor z Igorjem Benedejčičem, ki je zabil prvi gol nogometne reprezentance samostojne Slovenije.

POLETNI REPORTER MAGAZIN ŽE PRI PRODAJALCIH ČASOPISOV IN V TRAFIKI24!