zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

FOTO: To je luksuzna vila, ki jo za 2,5 milijona prodaja nekoč najbogatejši Slovenec Mirko Tuš!

Deli na:
FOTO: To je luksuzna vila, ki jo za 2,5 milijona prodaja nekoč najbogatejši Slovenec Mirko Tuš!

Foto: Rocco nepremičnine

Nekoč najbogatejši Slovenec Mirko Tuš za 2,5 milijona evrov prodaja svojo 628 m² veliko vilo v Lokrovcu pri Celju.

Čudovita vila z velikim zemljiščem na mirni in zeleni lokaciji, oglašuje nepremičninska agencija Rocco Tuševo luksuzno vilo s pokritim bazenom, vinsko kletjo, ribnikom, hišnim fitnesom in savno ter vrsto drugih ugodnosti na skoraj 10.000 kvadratnih metrov veliki parceli. Vila je v neposredni bližini Šmartinskega  jezera, v okolici je veliko zelenih površin, še hvalijo hišo z devetimi sobami, od tega šestimi spalnicami, dvema garažama in dvema kopalnicama.

»Nadstandardna gradnja nudi udobje v treh etažah. Interier je vsekakor prilagojen veččlanski družini, prostori so funkcionalno razporejeni, kombinacija minimalistične opreme je prepletena s sodobnimi elementi, kar je moč opaziti v vseh prostorih,« v agenciji prepričujejo potencialno petične kupce. Hiša je bila zgrajena leta 1994, v zadnjih nekaj letih pa je bil prenovljena.


»V vili so bili uporabljeni zgolj najboljši materiali, marmor, vrhunska keramika in dizajnerske armature. Veliko pozornosti so namenili tudi najmanjšim detajlom, kar je posledično ustvarilo krasen kontrast med minimalizmom in eleganco,« še dodajajo v agenciji.

Zanimivo je, da so banke upnice, ki so se usedle na Tuševo premoženje, vilo v Lokrovcu pustile pri miru. Hiše sploh ni bila vpisana v zemljiško knjigo, geodetska uprava pa jo je ocenila na smešnih 160.000 evrov.

Ustanovitelj skupine Tuš je bil pred leti prepričljivo najbogatejši Slovenec, nato pa je prezadolženo podjetje (terjatev se je nabralo za 300 milijonov evrov) prišlo pod nadzor konzorcija bank upnic, ki zdaj iščejo novega kupca. Del premoženja si je skušal Mirko Tuš rešiti s prenosom blagovnih znamk Engrotuša na podjetje Tus Global Group iz Hongkonga.