Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

DUTB prodaja preostanek koprske soseske duhov

Deli na:
DUTB prodaja preostanek koprske soseske duhov

Foto: DUTB

DUTB je včeraj začela s prodajo preostalih 166 stanovanj v koprski soseski Nokturno. Zgrajene že pred leti, a prazne, se je je prijela oznaka soseske duhov.

Cene stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, lastnik stanovanja pa bo postal tisti kupec, ki prvi ponudi zahtevano ceno.

DUTB bo v drugi fazi prodajala tudi dodatne shrambe in večnamenske prostore, ki se večinoma nahajajo v garažnih etažah.

Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, zainteresirani si jih lahko ogledajo na spletni strani DUTB. DUTB je cene sicer oblikovala na podlagi doseženih cen prve prodajne faze, ki so bile v povprečju višje od izklicnih, ter jih še dodatno prilagodila glede na atribute in kakovost položaja posameznega stanovanja v naselju.

"Prodajne cene so zasnovane skladno z dejanskimi trendi povpraševanja po stanovanjih v soseski Nokturno in bodo tudi v nadaljevanju oblikovane upoštevajoč preference kupcev ter rast cen na obalnem nepremičninskem trgu," so poudarili v DUTB.

Stanovanja so v soseski višjega kakovostnega razreda s povprečno nadproporcionalno velikimi stanovanjskimi ter terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda, so še navedli v DUTB, kjer pričakujejo povečan interes za stanovanja v prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih - ti so namreč najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali.