zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Divjak se je med noro vožnjo po Koroškem zabil še v policijsko vozilo

Deli na:
Divjak se je med noro vožnjo po Koroškem zabil še v policijsko vozilo

Slika je simbolična. - Foto: Bobo

Policisti Policijske uprave (PU) Celje so včeraj pridržali 33-letnega voznika sivega kombiniranega vozila, ki je z divjo vožnjo med Javnikom in Dravogradom na Koroškem več kilometrov ogrožal udeležence v cestnem prometu in policiste.

Voznik je namreč trčil tudi v policijsko vozilo in poškodoval dva policista.

Policista sta okoli 16.30 poskusila ustaviti 33-letnika zaradi cestnoprometnega prekrška, vendar ju voznik ni upošteval. Nadaljeval je z divjo vožnjo v smeri Dravograda. Pri tem je ogrožal udeležence v prometu in policijske patrulje.

Voznik je v Gortini pri Trbonjskem mostu silovito trčil v policijsko vozilo, ki je prebilo ograjo mostu in zapeljalo proti Dravi. Oba policista, ki sta bila v vozilu, sta poškodovana. Pred Dravogradom je 33-letnik zapeljal proti še dvema policistoma, ki sta ga poskušala ustaviti. Pri tem je eden izmed policistov uporabil službeno orožje.

Policisti so voznika uspeli ustaviti v Dravogradu, kjer so 33-letnemu vozniku policisti odvzeli prostost in ga pridržali, so zapisali.

Nekateri vozniki, ki jih je 33-letnik ogrožal, so se policiji že javili. Ostale policija poziva, da pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko številko 113. Prav tako pozivajo vse očividce trčenja v policijsko vozilo na Trbonjskem mostu, da jim posredujejo informacije.

Policisti in kriminalisti PU Celje nadaljujejo z zbiranjem obvestil, podrobnosti dogajanja pa bodo predstavili v sredo dopoldne v izjavi za javnost.