Slovenija

Bralka Reporterja: Izstopila bom iz Zveze borcev, ker so članom ukazali, da volimo Marjana Šarca

Deli na:
Bralka Reporterja: Izstopila bom iz Zveze borcev, ker so članom ukazali, da volimo Marjana Šarca

Foto: Bobo

Objavljamo pismo bralke, ki smo ga danes prejeli na uredništvo.

Spoštovani g. Silvester Šurla, opravičujem se, ker pišem na roko, imam namreč samo prenosni računalnik. Od predvolilnih soočenj se sprašujem kako je mogoče, da nihče – ne novinarji, ne stranke ni ugotovitve kdo dejansko podpira g. Šarca.

Danes sem kupila Reporter. Ti ljudje, ki jih vi omenate so prav gotovo njegovi strici iz ozadja. Dejansko pa je Zveza borcev ukazala vsem svojim članom, da morajo volit g. Šarca, ker g. Pahorja ne morejo več zaradi sodelovanja pri pokopu po vojni ubitih ljudi in zaradi spomenika.

Vsi člani Zveze borcev izpolnjujejo ukaze svojega vodstva in so volili g. Šarca. Pri naslednjih volitvah mu mora to nekdo povedati v obraz, da se ne bo več sprenevedal. Sama bom izstopila iz Zveze borcev, ker ne maram, da mi diktirajo koga moram volit. Meni je bila najbolj všeč Romana Tomc.

Želim ostati anonimna, ker imam med njimi stare prijateljice in ne mislim na stara leta zaradi politike prekiniti teh vezi, zato vas prosim, če boste o tem kaj pisali, ne omenite mojega mesta. Lep pozdrav.