sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

A. Primc: V primeru naše zmage pričakujem, da bo izrojena levica pripravila nasilne izgrede

Deli na:
A. Primc: V primeru naše zmage pričakujem, da bo izrojena levica pripravila nasilne izgrede

Foto: Bobo

Kateri dogodek v minulem letu, letu 25. obletnice samostojne države, se vas je še posebno dotaknil? Kje vidite najpomembnejši izziv države oziroma slovenske skupnosti v letu pred nami? Odgovarja Aleš Primc, ustanovitelj Gibanja za otroke in družine ter stranke Glas.

Posebej se me je dotaknila ustanovitev Gibanja za otroke in družine s torto v glavni vlogi in nato prelep prvi tabor v Slovenski Bistrici ter odlično vzdušje in optimizem za spremembe v pravosodju na shodih Odbora 2014. In, nenazadnje, srečanje s papežem Frančiškom.

Izzivi? Če bodo predčasne volitve, je prva naloga poslati izrojeno levico na dopust in druga: dokazati, da je bila to prava odločitev, če hočemo vsi skupaj boljše živeti.

Verjetno bo treba zmago na volitvah 2017 potrditi z zmago na novih predčasnih volitvah 2018. V primeru naše zmage 2017 namreč pričakujem, da bodo pripadniki izrojene levice pripravili nasilne izgrede, kot so jih po zmagi Orbana, Kaczynskega ali Trumpa. Izrojeni levičarji mirovniško in strpniško sedijo na kahlicah samo, ko so stoodstotno prisesani na državne prsi in jih neusmiljeno cuzajo. Če se jih malo odstavi, jih hitro mine vsa miroljubnost in strpnost.

Zmago bo zato treba potrditi tudi na ulicah in skoraj gotovo tudi na predčasnih volitvah, ki bodo referendum o ukrepih naše vlade za boljšo prihodnost Slovenije. Šele po drugi naši zmagi pričakujem, da bo izrojena levica razumela, da se kolesa v boljšo in pravičnejšo slovensko prihodnost ne da več obrniti nazaj.

Verjamem, da bi si marsikdo želel mirnejšega prehoda v svetlejšo prihodnost, ampak nasilništvo izrojene levice ob izgubljenih volitvah je znano po vsem svetu, zato je neko krajše turbulentno obdobje pač nujna cena, ki jo morajo države slej ko prej plačati za obrat na boljše. Kolikor prej, toliko cenejše.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU, KI IZIDE V TOREK 3. JANUARJA