pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Za kožo poskrbite zdaj, saj boste kasneje obžalovali

Deli na:
Za kožo poskrbite zdaj, saj boste kasneje obžalovali

Ste tudi vi na svojem obrazu začeli opažati prve gubice ali tanke linije? Morda mislite, da je staranje proces, ki se ga ne da upočasniti in da so pomlajevalne kreme neučinkovite? Za vas imamo rešitev. Popolnoma naravno in certificirano pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vam je zdaj na voljo kar 50 % ceneje

Kdaj je pravi čas za uporabo pomlajevalnih krem?

Znaki staranja se pri večini najprej pokažejo na koži. Natančneje na obrazu, kjer so tudi najbolj moteči. Zbijajo nam samozavest, povzročajo slabo voljo in nezaupanje vase. Če želimo proces staranja vsaj malo upočasniti, je izredno pomembno, da z nego kože začnemo pravočasno. Negovanje kože s primerno kremo, ki kožo ohranja svežo in navlaženo, je prvi korak. Lux-Factor 4D Hyaluron vsebuje ANTI-WRINKLE formulo, ki deluje na vašo kožo od znotraj navzven, pri čemer zapolni še najmanjše gubice in linije. Takoj po 30-letu starosti je potrebno kožo vsakodnevno negovati s primerno kremo, ki koži daje vse kar potrebuje.

Kakšne so posledice neprimerne nege?

Ogromno žensk se spopada s suho kožo, ki izgleda utrujena in slabo negovana. To so posledice neprimerne nege ali celo ignoriranja kože. Dejavniki, ki vplivajo na hitrost staranja so tudi kajenje, neprimerna prehrana, prekomerno izpostavljanje soncu in pomanjkljiva nega kože. Ti dejavniki vsakodnevno prežijo na nas, zato je pomembno, da kožo zaščitimo in ji nudimo svežino, ki jo potrebuje, preden bo prepozno. S pravočasnim negovanjem bomo zagotovo vplivali tudi na kasnejše spremembe na koži, ki bodo zaradi zaščite počasnejše in manj vidne. S tem boste pripomogli k napeti koži, ki vam bo dala mladostnejši videz. Še danes se odločite za začetek primerne nege z negovalno in pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vas ne bo razočarala.

Pozor pri izbiri hialuronske kisline!

Najpomembnejša sestavina pomlajevalnih kozmetičnih izdelkov je hialuronska kislina, ki spodbuja vlaženje kože in obnavlja medcelično delovanje. Vendar bodite previdni pri izbiri hialurona, saj obstaja velika razlika med evropskim in kitajskim hialuronom. Generični hialuron kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, da lahko zagotovi optimalne rezultate. Krema 4D Hyaluron se lahko pohvali z vsebnostjo 100 % naravnih sestavin in samo evropskega hialurona, ki ne povzroča alergijskih reakcij, zato je primerna za vse tipe kože. Z vključitvijo četrte dimenzije (4D) hialuronska kislina trajno zgladi kožo in ustvarja mladostenjši videz z vsakim nanosom.  Krema Lux-Factor 4D Hyaluron deluje kot nočna in dnevna krema, odlična je tudi kot make-up podlaga, saj ne pušča mastnih sledi in se hitro vpije.

Priporočajo jo tudi farmacevti

Lux-Factor 4D Hyaluron je navdušila tudi strokovnjake. Je klinično preizkušena in dermatološko potrjena. Vsebuje 100 % naravne sestavine, ki koži niso škodljive in ne povzročajo alergijskih reakcij. Primerna je tudi za občutljive tipe kože.

NINA ŠURBEK FOŠNARIČ, magistra farmacije: "Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifikate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!"

30-dnevno jamstvo

Kremo 4D Hyaluron lahko naročite brez tveganja. Ker smo tako prepričani v delovanje, vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. Če z kremo niste zadovoljni, jo lahko v roku 30 dni od prejema paketa brez dodatnih pojasnil vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.

Rešite se gubic enkrat za vselej

Naročilo lahko oddate na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Trenutno vam nudimo kar 50 % popust, ob naročilu paketa treh krem pa še BREZPLAČNO POŠTNINO IN DARILO.