petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Z nekaj sreče do podpisanih rokometnih dresov Blaža Janca, Dragana Gajiča in Klemna Ferlina

Deli na:
Z nekaj sreče do podpisanih rokometnih dresov Blaža Janca, Dragana Gajiča in Klemna Ferlina

Foto: Generali zavarovalnica

Svetovno rokometno prvenstvo v Egiptu je že v polnem teku. Naša reprezentanca je odigrala že vse tekme v skupinskem delu in se uvrstila v izločilne boje. Med svetovnim prvenstvom podarja Zavarovalnica Generali v simpatični nagradni igri skupaj z rokometaši njihove podpisane drese. Preverite na Facebooku Generali zavarovalnica!

Vsak drugi dan poteka na Facebooku Generali zavarovalnica nagradna igra, kjer nagradno vprašanje zastavljajo slovenski rokometaši. Med vsemi sodelujočimi, ki v komentar vpišejo pravilni odgovor, žreb določi zmagovalca, prejemnika podpisanega dresa rokometaša, ki je  zastavil nagradno vprašanje. Še vedno lahko sodelujete in osvojite drese z avtogrami Klemna Ferlina, Blaža Janca in Dragana Gajiča, do sedaj pa so svoje drese že podarili Jure Dolenec, Dean Bombač, Borut Mačkovšek, Staš Skube in Blaž Blagotinšek,

Svetovno prvenstvo v rokometu poteka do 31. januarja, izbrance Ljubomirja Vranješa pa poleg Slovenije podpira tudi Generalijev Levček, ki s simpatičnimi aktivacijami Rokometni Generali-ali stiska pesti ter vabi k glasnemu navijanju in številnim zadetkom naših rokometašev. Slovenska izbrana vrsta se po tekmah z Južno Korejo, Rusijo in Belorusijo pripravlja na nove nasprotnike iz skupine G. Gremo Slovenija!