900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Will Smith bo vodnik v seriji Tista čudna krogla

Deli na:
Will Smith bo vodnik v seriji Tista čudna krogla

Foto: youtube

Ameriški igralec Will Smith bo vodnik v desetdelni seriji Tista čudna krogla priznanega filmskega ustvarjalca Darrena Aronofskyja, so sporočili z National Geographic.

Serija producentov The Nutopia in Protozoa Pictures na novo definira naravoslovni in znanstveni žanr z epskim potovanjem, posnet v 45 državah na šestih celinah in v zunanjem vesolju.

Smith je sodelovanje uradno oznanil s kratkim videom na svoji Facebook strani. Igralec, med drugim znan po seriji filmov Možje v črnem, bo gledalce spremljal na velikem potovanju po svetu in vesolju.

Režiser Aronofsky se veseli sodelovanja z enim svojih najljubših igralcev: "Navdušen sem, da bo vodnik Smith. S svojo karizmo, inteligenco in človečnostjo bo veliko prispeval k projektu in pozdravil gledalce v edinstveni zgodbi o osupljivih čudežih, ki omogočajo življenje na Zemlji."

Tista čudna krogla je izjemna zgodba o Zemlji, našem nenavadno umeščenem planetu, polnem notranjih povezav, o tem, zakaj je tako posebna, edinstvena po izobilju življenja v večinoma neznani, vendar neusmiljeni vesoljski areni, so zapisali pri National Geographic.

V seriji bodo sodelovali elitni astronavti, kot so Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger in Nicole Stott, ki poznajo širšo sliko Zemlje. Gledalci bodo spoznali njihove edinstvene perspektive in osebne spomine na planet, kot so ga videli iz vesolja.

Premierno bo serija, katere producentka je Jane Root, predvajana marca 2018 v 172 državah in 43 jezikih.