Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

VIDEO: Tako so se zravsali Mehičani in Novozelandci

Deli na:
VIDEO: Tako so se zravsali Mehičani in Novozelandci

Foto: Profimedia

Nič športno se ni končala druga tekma nogometnega pokala konfederacij skupine A med Mehiko in Novo Zelandijo, ki so jo z 2:1 (0:1) dobili prvi.

Članom obeh reprezentanc so ob koncu tekme popustili živci, nogometaši so si skočili v lase, naknadni sodniški video posnetek pa je samo podaljšal dvoboj.

Tekmo so bolje začeli Novozelandci, ki se od turnirja poslavljajo. V 42. minuti je po lepi podaji Claytona Lewisa zadel Chris Wood in osupnil mehiške navijače. Ti so do zadetka za izenačenje morali počakati do drugega polčasa, ko so zaigrali precej bolj poletno. Priložnosti so se vrstile, z golom pa je eno od njih v 54. minuti kronal Raul Jimenez, ki je z roba kazenskega prostora močno meril pod prečko.


Ob poravnanem izidu Mehičani niso popuščali. V 72. minuti so povedli po golu Oribe Peralte. Brezhibno podajo pred novozelandski gol je poslal Javier Aquino, v levo stran gola je nameril Peralta, vratar je bil nemočen. V 76. minuti so se Mehičani že veselili zadetka za 3:1, a je bil Jurgen Damm premalo natančen, enako se je na drugi strani zgodilo Novozelandcem, ko je Ryan Thomas odlično podajo nameril v stičišče prečke in vratnice mehiškega gola.

V samem zaključku tekme so igralcem popustili živci, Ryan Thomas je skočil v Hectorja Herreiro, ko je ta grobo posredoval nad novozelandskim reprezentantom, v splošnem pretepu kdo bo koga pa je glavni sodnik Bakary Bassama iz Gambije povsem izgubil pregled nad dogajanjem in se zatekel k videu posnetku, ki pa na koncu kljub prekinitvi ni pokazal pravih krivcev za pretep, podelil je le rumena kartona Michaelu Boxallu in Diegu Reyesu.

Mehika ima zdaj pri vrhu skupine skupaj s Portugalsko štiri točke, Nova Zelandija pa še ni zmagala. V prvem včerajšnjem dvoboju so Portugalci z golom Cristiana Ronalda premagali Rusijo. V četrtek sledita tekmi skupine B, ob 17. uri se bosta v St. Peterburgu pomerila Kamerun in Avstralija, ob 20. uri pa v Kazanu v derbiju skupine še Nemčija in Čile.