Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Večno mladi kanadski rocker Bryan Adams v Stožicah

Deli na:
Večno mladi kanadski rocker Bryan Adams v Stožicah

Foto: wikipedia

V ljubljanski dvorani Stožice se bo nocoj ustavil večno mladi in na mnogih področjih dejavni glasbenik Bryan Adams. Kanadski glasbenik na aktualni turneji obeležuje 30-letnico izida njegovega slovitega albuma Reckless, na katerem je med drugim tudi uspešnica Summer of 69. Nekaj vstopnic je še na voljo, so za STA povedali organizatorji.

Album Reckless predstavlja prelomnico v Adamsovi karieri, saj je z njim dosegel prepoznavnost tudi izven kanadskih meja. Poleg skladbe Summer of 69 so na njem še uspešnice Run To You, Heaven in One Night Love Affair. V jubilejni različici, dopolnjeni z bonus materiali, je album Reckless izšel septembra.

Adams je s svojo več kot 30 letno kariero in 65 milijoni prodanih plošč najbolj prepoznaven ambasador kanadske kulture, za kar ga je država nagradila s častnim nazivom Order of Canada. Izdal je deset studijskih in pet koncertnih albumov, pet kompilacij ter dva albuma s filmsko glasbo. Poleg jubilejne izdaje albuma Reckless je Adams letos izdal tudi 12. studijski album Tracks Of My Years.

Kanadski glasbenik slovi po energičnih in iskrenih nastopih, ki vedno znova prepričajo občinstvo. Nekaj vstopnic za nocojšnji koncert je po besedah organizatorjev še na voljo. Na prodaj bodo od 17. ure dalje na blagajni Stožic, cena na dan koncerta pa ostaja ista kot v redni prodaji.

Organizatorji opozarjajo, da bo zaradi koncerta v Stožicah veljala posebna prometna ureditev. Od 18.30 do 24. ure bo na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste ob Severni obvoznici urejen enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice.