kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V Podčetrtku tretji festival vina in čokolade

Deli na:
V Podčetrtku tretji festival vina in čokolade

V večnamenski dvorani v Podčetrtku bo danes potekal tretji festival vina in čokolade, ki ga pripravlja Turizem Podčetrtek.

Na festivalu se bo predstavilo več kot 60 različnih vinarjev, čokoladnic in lokalnih kulinaričnih ponudnikov. Festivalsko dogajanje bo spremljala tudi predstavitev županovega vina.

Letošnje dogajanje bo po besedah organizatorja festivala v znamenju še pestrejšega in bogatejšega programa, obiskovalci pa bodo lahko uživali v paleti izbranih slovenskih vin in čokolad. Kot navajajo v Turizmu Podčetrtek, je namen in poslanstvo festivala, poleg prestavitve vina in čokolade, tudi združitev lokalnih ponudnikov in promocija turistične ponudbe Obsotelja in Kozjanskega. In prav slednjemu bodo dali poseben poudarek.

Po besedah direktorja Turizma Podčetrtek Boštjana Misje, bi lahko letos, glede na trende preteklih dveh let, festival obiskalo 7000 obiskovalcev. Te bo vabil bogat spremljevalni program, vse od otroških delavnic, kuharskih doživetij, dobrodelnega teka in zabavno-glasbeni vložki.

Skozi celoten dan bo tudi letos organiziran prevoz s turističnim vlakcem izpred prireditvenega prostora v Olimje do lokalnih ponudnikov. Obiskovalci si bodo lahko ogledali celostno ponudbo posameznih ponudnikov ter okušali in se razvajali z degustacijami, ki jih bodo ponudniki pripravili.