Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V Kijevu prvo polfinale Evrovizije; Slovenijo zastopa Omar Naber

Deli na:
V Kijevu prvo polfinale Evrovizije; Slovenijo zastopa Omar Naber

Foto: Bobo

V Kijevu je vse nared za prvi polfinale 62. Evrovizije, na katerem bo Slovenijo kot 17. predstavljal Omar Naber s pesmijo On My Way.

Po drugi petkovi vaji je Naber povedal, da bo svojo skladbo skušal na najlepši način predstaviti svetu. V veliki sobotni finale se bo uspelo uvrstiti zgolj desetim od današnjih 18 nastopajočih.

Naber je na novinarski konferenci po drugi vaji dodal, da je njegova ekipa opravila vrhunsko delo in pripravila nastop, ki bo drugačen, izjemen: "Moja naloga je, da bom na nastopu dal sto odstotkov sebe v skladbo in izvedel celoten nastop tako, kot si ga želim. Kar se bo zgodilo po tem, pa ni več v mojih močeh." V pogovoru za Vikend pa je dejal: "Slišati bo naduto, ampak na Evroviziji je vse razen zmage neuspeh. S to držo moraš iti na oder."

Na evrovizijskem odru bodo letos slavili raznolikost, tako ali drugače, saj se obeta pisana paleta nastopajočih iz raznovrstnih kulturnih ozadij, ki se bodo predstavili s skladbami različnih zvrsti.

V prvem polfinalu bo nastopilo skupno 18 izvajalcev, tudi Naber. Ta bo s skladbo On My Way na oder stopil kot predzadnji in skušal Slovenijo uvrstiti v šestindvajseterico držav, ki se bodo za zmago potegovale v velikem finalu, ki bo na sporedu v soboto.