oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V ALEJI posebno doživetje, ki bo trajalo vse do materinskega dneva

Deli na:
V ALEJI posebno doživetje, ki bo trajalo vse do materinskega dneva

Maskota Happy pred fascinantno okrasitvijo - Foto: Sašo Radej

Ste si že ogledali edinstveno, fascinantno in čarobno cvetlično okrasitev iz številnih orhidej v ALEJI? Zaživela je ravno na včerajšnji dan žena, ogledate pa si jo lahko vse do materinskega dneva, torej do četrtka, 25. marca. Na ta dan bodo kraljice med cvetlicami tudi razdelili med sodelujoče v nagradni igri. Letak, s katerim se boste potegovali za eno od čudovitih orhidej, najdete ob razstavi.

To je res posebno doživetje, ki vas bo očaralo in navdušilo. Sprehodite se lahko skozi posebno kreacijo, prepleteno z orhidejami in zelenjem. Začutili boste pravo pomladno vzdušje s čudovitimi barvami.

V najsodobnejšem nakupovalnem središču je bilo včeraj nadvse veselo, živahno in v znamenju dneva žena. Obiskovalke so še dodatno razveselili s sladkim presenečenjem.

Pričakujejo pa vas tudi vse odprte trgovine, ki vas pozdravljajo z raznoliko ponudbo, s številnimi razprodajami in novo pomladno kolekcijo. Moderne prodajalne v ALEJI so cenovno ugodne in dostopne vsakomur. Prav tako lahko naročite kavo, sladico ali pa celotno kosilo v njihovih gostinskih lokalih, ki tudi v tem času omogočajo osebni prevzem hrane in pijače.



Na info točki lahko kupite darilne bone Desetak, ki so izvrstno darilo za vse priložnosti, tudi za prihajajoči materinski dan. Boni so unovčljivi kar 5 let.

V ALEJI sta v tem času varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev še vedno na prvem mestu. Z visokimi higienskimi standardi, ki med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev, nakupovanje v nakupovalnem središču tudi v tem času ostaja varno in prijetno. Higienski ukrepi so bili nedavno tudi certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.