favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

TOP 10 pijanih televizijskih voditeljev in komentatorjev (VIDEO)

Deli na:
TOP 10 pijanih televizijskih voditeljev in komentatorjev (VIDEO)

Foto: YouTube

Za vas smo izbrali deset najbolj odmevnih primerov pijanih voditeljev in komentatorjev.

Tanja Gobec je le ena od mnogih televizijskih voditeljev in komentatorjev, ki so pred kamerami nastopali pijani. Urbana legenda pravi, da so morali nekoč pokojnega Matjaža Tanka, ko je bil še na TV Slovenija, privezati na stol, da ni padel, nekaj podobnega se je govorilo tudi za Tomaža Terčka. Športni komentator Andrej Stare pogosto komentira »okajen«, za Janija Muhiča so aprila 2012 na družbenih omrežjih ugibali, ali poročila na POP TV ne vodi morebiti pijan. A to ni zgolj slovenska posebnost, zato smo za vas izbrali deset najbolj odmevnih primerov (domnevno) pijanih voditeljic in voditeljev.

10. Pijana ruska voditeljica
Na kanadski televiziji je TV Dnevnik v ruskem jeziku jeseni leta 2010 vodila Tatiana Subbotina. Ob novici, v katero so bili vpleteni sedeči medvedi, ki so stražili nasade marihuane, je Subbotino popadel neustavljiv smeh. Čeprav je naturalizirana Kanadčanka kasneje trdila, da ni bila pijana, so sodelavci povedali drugače. Voditeljica je imela to srečo, da oddaja ni šla v živo.


9. Srbkinja pila žganje
Voditeljica oddaje Dobro jutro, Srbijo se je začela nenadzorovano smejati, ko je beseda nanesla na alkohol. Posnetek je bil leta 2015 eden najbolj gledanih na Balkanu.


8. Utrujena ali pijana?
Čez lužo so leta 2012 vzeli pod drobnogled televizijsko voditeljico Diane Sawyer, ki so ji nekateri očitali, da je oddajo o izidih ameriških volitev vodila »okajena«. Na televizijski postaji ABC, na kateri je zaposlena, so očitke zanikali, češ da je bila voditeljica le »utrujena«.


7. Legendarni Andrej Stare
Andrej Stare niti ne zanika več, da je včasih »utrujen«. »Stare ga res kdaj mal "cukne", ampak roko na srce, je pa izjemno podkovan z zgodovino športa, od njega zveš marsikaj,« ga branijo njegovi oboževalci. Najbolj odmevna so njegova komentiranja hokejskih tekem, kot je bila tista med Slovenijo in Hrvaško leta 2009.


6. Pijani komik
Ameriški komik Ed McMahon, sovoditelj na NBC v oddaji Johnny Carson's Tonight Show, je leta 1977 nastopal pijan.


5. Okajeni vremenar
Klubu pijanih voditeljev se je pridružil kanadski vremenar na ameriški kabelski televiziji G4 Scott Moore. To morate videti.


4. Odpuščena pijana voditeljica
Potem je Edna Schmidt, znana španska voditeljica, večkrat pijana vodila oddaje, so jo odpustili. Kasneje je trdila, da je bila diskriminirana, saj je mreža Unicision vedela, da so pijane tudi nekatere druge voditeljice (denimo Adriana Vargas), pa jih niso odpustili.


3. Pijan se javljal v živo
Rohit Kachroo se je za komercialno televizijsko mrežo ITV javil v živo domnevno pijan. Njegovo ravnanje so kasneje opravičevali, da ima sladkorno bolezen tipa 1.


2. Pravkar popil pivo
Scott McKane, novinar Fox TV, je pri javljanju v živo precej okajen povedal, da se je pravkar ukvarjal s pivom.


1. Pijana Tanja Gobec z nacionalne televizije
Tanja Gobec, voditeljica Odmevov na nacionalni televiziji, ki jo prisilno plačujemo davkoplačevalci, je minulo sredo oddajo vodila pijana, kar se je najbolj opazilo pri napovedniku. Opitega stanja vodstvo televizije ni zanikalo, ampak se je gledalcem opravičilo, da je bil »nastop voditeljice (…) posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja«. Več o nastopu Gobčeve na TEJ POVEZAVI.