Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Taylor Swift zmagovalka MTV video nagrad

Deli na:
Taylor Swift zmagovalka MTV video nagrad

Foto: Reuters

Ameriška zvezdnica Taylor Swift je absolutna zmagovalka letošnjih MTV video nagrad, saj je nagrade pobrala v štirih od desetih kategorij, v katerih je bila nominirana. Swiftova si je med drugim s pesmijo Bad Blood prislužila nagrado za najboljši video leta, s pesmijo Blank Space pa nagrado za najboljši pop video.

Za nekaj zabave je v Los Angelesu poskrbel še prejemnik nagrade za življenjsko delo Kanye West, ki je ob glasni podpori noseče žene Kim Kardashian napovedal vstop v tekmo za predsednika ZDA leta 2020.

"Odločil sem se, da leta 2020 kandidiram za predsednika," je napovedal ob koncu govora, v katerem je namignil, da je pred nastopom pokadil marihuano. "Umrl bi za umetnost, za tisto, v kar verjamem. Ne bom vedno olikan ... Nekaj malega sem si zvil in dobil odgovor," je publiki povedal West.

West je poleg nagrade za življenjsko delo za One Man Can Change the World prejel tudi nagrado za najboljši video z družbenim sporočilom.

Slovesnost je vodila Miley Cyrus, ki je izpolnila pričakovanja rumenih medijev in publiki na hitro pokazala levo bradavico. Ob zaključku prireditve je z novico, da si lahko na njeni spletni strani zastonj naložijo novi album Miley Cyrus and her Dead Petz, razveselila oboževalce.

Med prejemniki nagrad so bili sicer še Nicki Minaj, ki je za Anacondo prejela nagrado za najboljši hip hop video. V kategoriji najboljšega rock videa so slavili Fall Out Boy s pesmijo Uma Thurman, za pesem poletja je bila izbrana She's Kinda Hot skupine 5 Seconds of Summer, Mark Ronson in Bruno Mars pa sta prejela nagrado za najboljši moški video s pesmijo Uptown Funk.