marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Magazin

Slovenski košarkarji po novem v Adidasovih dresih

Deli na:
Slovenski košarkarji po novem v Adidasovih dresih

Foto: Adidas

Slovenske košarkarske reprezentance z letošnjim letom slovenske barve branijo v prenovljeni podobi.

Košarkarska zveza je namreč z novim uradnim opremljevalcem Adidasom sklenila štiriletno sodelovanje. S tem je slovenska košarkarska reprezentanca dobila tudi nove drese, ki jih bo še naprej zaznamoval tradicionalen slovenski simbol - Triglav.

Košarkarice in košarkarji bodo nadaljnja štiri leta Slovenijo predstavljali v Adidas športni opremi. Uradni opremljevalec košarkarskih reprezentanc je pri kreaciji novega dresa slovenske moške izbrane vrste zasledoval tradicionalno simboliko Triglava, ki krasi novo reprezentančno preobleko, obenem pa prenovil dizajn in sledil najnovejšim smernicam športne industrije. Na prihajajočem prvenstvu stare celine se bodo naši košarkarji predstavili v dresih, na katerih bodo prevladovale bela, modra in zelena barva.

Slovenska košarkarska zveza je uradnega opremljevalca zamenjala po osmih letih. S tem se začenja novo obdobje, ki ga bodo skušali na najboljši možni način na letošnjem prvenstvu stare celine zaznamovati slovenski košarkarji. Ti bodo svojo prvo uradno tekmo v novih dresih odigrali 31. avgusta v Helsinkih proti reprezentanci Poljske. Slovenski košarkarski navdušenci pa si lahko nove drese v živo ogledajo že na pripravljalnih tekmah naše reprezentance.

Foto: Adidas