Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Deli na:
Rusinja se je med poziranjem za selfie ustrelila v glavo

Foto: Reuters (slika je simbolična)

Mlada Rusinja se je po nesreči ustrelila v glavo s pištolo, medtem ko je pozirala za selfie, je sporočila policija v Moskvi. 21-letna uslužbenka je v svoji pisarni našla 9-milimetrsko pištolo, ki jo je tam pustil eden od varnostnikov, in se odločila, da se z njo fotografira, a je bilo to zanjo skoraj usodno.

Medtem ko je skušala posneti selfie z eno roko, v drugi pa je držala pištolo, je pomotoma pritisnila na sprožilec in se ustrelila v sence, poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki povzema ruske agencije.

Nesreča se je zgodila že v četrtek, policija pa je dogodek potrdila v petek, potem ko so nesrečno žensko prepeljali v moskovsko bolnišnico. Tiskovna predstavnica bolnišnice je sporočila, da je njeno stanje resno.

Policija sedaj preiskuje okoliščine v zvezi z nesrečo, predvsem, kako je pištola, ki naj bi jo eden od varnostnikov pustil v službi dva tedna prej, preden naj bi odšel na dopust, prišla v roke ženske, je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Poziranje za selfie in objavljanje le-teh na internetu je sicer spodbudilo ljudi po svetu k tveganim početjem, še navaja AFP. Ena od raziskav je pokazala, da je v ZDA 17 odstotkov Američanov že naredilo selfie med vožnjo.

Nevarno poziranje za selfie je bilo celo usodno za mladega Singapurca, ki je na indonezijskem otoku Nusa Lembongan v bližini Balija v četrtek splezal na pečino, pri tem ga je odplaknil val. 21-letni Mohamed Aslam bin Shahul je padel v morje z dveh metrov višine in umrl, je v petek poročal časnik Jakarta Post.