mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Razkačeni Mourinho Benitezovi ženi: Skrbi raje za dieto svojega moža

Deli na:
Razkačeni Mourinho Benitezovi ženi: Skrbi raje za dieto svojega moža

Foto: Reuters

Kontroverzni portugalski trener Jose Mourinho zna poskrbeti, da imajo mediji v času tako imenovanih 'kislih kumaric' o čem pisati. Njegova zadnja žrtev je žena novega trenerja Reala Madrida Rafe Beniteza, kateri je sporočil: "Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni."

Besede Mourinho so odgovor na mnenje žene Beniteza, ki je pred dnevi dejala, da se mora njen mož ukvarjati še z zapuščino Mourinha, ki je bil trener Real Madrida od 2010 do 2013.

Portugalec ji je odgovoril na novinarski konferenci po prijateljski tekmi z Barcelono v Washingtonu, ki jo je njegov Chelsea dobil po streljanju enajstmetrovk. "Gospa ima v glavi veliko zmedo in to ni šala. V Chelseaju je nasledil Di Mattea, v Realu Madridu pa Ancelottija. Me je pa Benitez nasledil v Interju in potreboval je točno šest mesecev, da je uničil ekipo. Morala bi se brigati o svojih stvareh, ne pa o meni. Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni," je dejal Mourinho.

Portugalski strateg je nekaj ostrih puščic izstrelil tudi proti rojaku Cristianu Ronaldu. "Je fantastičen igralec, dosega ogromno število golov, vendar niso mi všeč igralci ali trenerji, ki osebne dosežke postavljajo pred ekipne. Ne pravim, da Ronaldo ni dober igralec, vendar nogometaš mora razumeti, da je ekipa vedno na prvem mestu," je dejal Mourinho in pristavil, da ima po njegovem mnenju njegov varovanec Eden Hazard za seboj veliko boljšo sezono kot Ronaldo.