kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Princ Harry si menda želi ljubezni in družine

Deli na:
Princ Harry si menda želi ljubezni in družine

Foto: Reuters

Britanski princ Harry je razkril, da si želi otrok in partnerice, s katero bi delil pritisk in bremena dolžnosti, ki jih prinaša pripadnost kraljevi družini. A na pravo žensko še čaka, je poudaril v pogovoru za britanski Sky News na Novi Zelandiji, kjer se mudi na osemdnevnem obisku.

Peti v vrsti za britanski prestol, ki se je lani razšel z dekletom Cressido Bonas, je povedal, da čuti, da je na razpotju in da je rojstvo nečakinje, princese Charlotte, minuli teden, še povečalo njegovo željo po lastni družini.

"Seveda bi si želel imeti otroke, a človek mora iti skozi proces," je izjavil 30-letni princ, ki na Novi Zelandiji uživa počitek po desetletje dolgi vojaški karieri, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

V pogovoru se je tudi obregnil ob naziv princ zabav, s katerim so ga pogosto obmetavali mediji. "Tega si nisem nikoli želel," je dejal in razkril, da si po uradnem odpustu iz vojske prihodnji mesec želi vloge, v kateri "bi lahko nekaj vrnil družbi".

Kot je pojasnil, sta si tako sam kot njegov brat, princ William, vedno želela delati ob "normalnih ljudeh" in zaslužiti za življenje.

Princ, ki je priljubljena tarča paparacev, si je na Novi Zelandiji prislužil pohvale zaradi prizemljenega obnašanja.

Med drugim je obiskal Stewartov otok, najjužnejšo naselbino na Novi Zelandiji, ki šteje zgolj 400 prebivalcev. Tam je šolarjem pripovedoval o svoji ljubezni do letenja in o tem, da pri naslavljanju svoje babice, kraljice Elizabete II., vedno sledi protokolu, "saj je v vojski in ona je moj šef".

Na Stewartovem otoku se je prav tako udeležil kviza v tamkajšnjem pubu, v katerem pa je njegovo ekipo porazila ekipa njegovih telesnih stražarjev.