pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

PRIHODNOST UČENJA V DIGITALNIH UČILNICAH – informacije in veščine, ki so potrebne za odlikovanje v 21. stoletju

Deli na:
PRIHODNOST UČENJA V DIGITALNIH UČILNICAH – informacije in veščine, ki so potrebne za odlikovanje v 21. stoletju

Loretta, nekoč v modnih vodah, danes v svetu unikatnega edukacijskega sistema in na misiji deliti koristne informacije, povezati se s tisočim ljudem po Sloveniji, Evropi in po vsem svetu in jim pomagati uresničevati njihove cilje na poslovnih, finančnih in drugih področjih.

Trenutni ekonomski časi so zelo zanimivi. Priča smo temu, da se vse ruši, hkrati pa lahko vidimo rast na različnih finančnih trgih in v specifičnih industrijah (delo od doma). Živimo v 21. stoletju, v dobi tehnologije, interneta in informacij, na podlagi česar se tudi domnevno vzpostavlja nova, t. i. digitalna ekonomija. Ne moremo več zanikati tehnologije, zato mislim, da je čas, da jo sprejmemo in izkoristimo sistem v svoj prid ali pa pustimo, da nas sistem izkorišča. Priložnosti je veliko, le pravilno se moramo odločiti.

Ljudje bolj kot kadarkoli prej iščejo nove načine kako si ustvariti različne vire prihodka – kot dodatek k stalnemu prilivu ali kot rešitev, da končajo svoje »garanje« od ponedeljka do petka, osem ur na dan. Obstajata dva načina, kako zaslužimo denar. Prvi je, da delamo za denar; drugi pa, da denar dela za nas. Kot je rekel Robert Kiyosaki: »The Rich don't work for money!« (Bogat ne dela za denar.)

Finančna zanka, v kateri se znajde večina ljudi, je tista, kjer imajo ljudje en vir prihodka, nobenega premoženja in veliko stroškov. Temu se reče tudi podganja dirka, ki pomeni situacijo, iz katere ne morete napredovati, razen če naredite spremembo.

Mislite, da je edina rešitev zmaga na loteriji? Večina ljudi misli tako. Vam odkrijem skrivnost? Ja, obstaja lažji in bolj realističen način. Pomembno je razumeti, kako kreirati različne vire prihodkov, pri čemer denar dela za nas z ustvarjanjem premoženja. Obstajajo različni globalni finančni trgi in poslovni modeli, kjer si lahko vsak dan vzamete »del pogače« in si ustvarjate denarni tok celo iz udobja svojega doma, saj nam digitalna ekonomija to tudi omogoča. Ko govorim o različnih finančnih trgih, mislim predvsem na medvalutni trg, visokofrekvenčni trg, delniški trg, trg kriptovalut in svet e-commercea.

Brez skrbi, da bi se naučili novega znanja in pridobili nekaj novih veščin, ni pomembno, kakšno je vaše ozadje, ni potrebna visoka izobrazba ali kakršnekoli predhodne izkušnje s finančnim sektorjem. Skupaj z nami lahko usvojite enostavne in unikatne strategije zgolj z dotikom prsta ne glede na vaš trenutni način življenja. Vse, kar potrebujete, je volja, čas in nekaj tehničnih elementov – pametni telefon in/ali računalnik in internet. Poleg tega bogatega znanja strokovnjakov pa ta izobraževalni sistem prinaša izjemno vrednost ljudem po vsem svetu v digitalni obliki, do katere lahko dostopajo kjerkoli in kadarkoli. Povpraševanje o učenju finančne pismenosti in kreiranju več virov prihodka je večje kot kadarkoli doslej, in naš edukacijski sistem je postal vodilni izobraževalni vir na svetu.

Če se vam je karkoli od navedenega zdelo zanimivo, vas vabim na ekskluzivne spletne seminarje, kjer vam bom razkrila, kako sistem deluje in kako ga lahko maksimalno izkoristite ter si vsak dan vzamete nekaj zase. Prijavite se lahko na spodnjem linku. Seminar pa je brezplačen. Prvih sto oseb, ki se prijavi, dobi zraven še posebno darilo in sodeluje v žrebu za glavno nagrado, o kateri bodo več izvedeli po seminarju.

www.svobodazloretto.com