900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Predsednik Reala Perez se brani, da ni odgnal legende Casillasa

Deli na:
Predsednik Reala Perez se brani, da ni odgnal legende Casillasa

Foto: Reuters

Predsednik desetkratnih evropskih prvakov, nogometašev Reala Madrida, Florentino Perez (foto levo) zatrjuje, da ni on tisti, ki je odgnal iz kluba legendarnega vratarja Ikerja Casillasa, ki je bil član Reala 25 let. Casillas je Španijo zamenjal za Portugalsko, kjer bo branil za Porto.

Casillas se je v nedeljo v solzah poslovil od Reala na novinarski konferenci, Perez pa je presenetil javnost in se s 34-letnikom pojavil na stadionu Bernabeu, kjer sta se skupaj poslovila od navijačev. Španski mediji so se razpisali, da je Perez tisti, ki je odgnal Casillasa, saj si že dolgo časa želi v golu Reala videti Davida de Geo iz Manchester Uniteda.

"Lahko le spoštujemo in sprejmemo željo, ki jo je imel," je dejal Perez in s tem dal vedeti, da si je Casillas želel oditi iz Reala.

"Nihče v Realu mu ni rekel, naj zapusti klub. Pred dnevi je prejel ponudbo Porta, kar nam je povedal nemudoma. Prosil nas je, da premislimo," je še povedal prvi mož Reala.

De Gea je zdaj prvo ime med nasledniki legendarnega španskega vratarja, vendar njegov prestop za zdaj še ni tako blizu. Manchester United je namreč sporočil, da je tudi mladi Španec del ekipe, ki bo odpotovala v ZDA na pripravljalno turnejo.

Casillas je v nedeljo v čustvenem govoru dejal, da je bil vzrok odhoda v Porto želja in občudovanje, ki mu jo je izkazal portugalski velikan. Dan kasneje pa je razkril, da v Realu v zadnjih sezonah ni preživljal najlepših trenutkov.

"Zahvaljujem se vsem navijačem Reala Madrida, ki so se zbrali in me podprli, tudi tistim, s katerimi nisem imel najboljših odnosov. Tem se opravičujem," je še zadnjič navijačem dejal Casillas, ki je na zelenici Bernabua nato poziral z vsemi 19 lovorikami, ki jih je osvojil v dresu Reala.