Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Predhodnica Melanie Trump bo plesala v ameriškem resničnostnem šovu

Deli na:
Predhodnica Melanie Trump bo plesala v ameriškem resničnostnem šovu

Foto: ABC

V resničnostnem šovu Zvezde plešejo (Dacing With the Stars) na ameriški televiziji ABC bo letos tekmovala tudi Marla Maples, druga žena ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.

Melaniina predhodnica je dobro unovčila zanimanje ameriške javnosti za Trumpa. Čeprav sta Maplesova in bogataš ločena že od leta 1999, je v aktualni obsedenosti Amerike s Trumpom za resničnostni šov dobra tudi bivša soproga. Na aktualno v tem trenutku pač ne morejo računati. Soplesalec Maplesove bo profesionalec Tony Dovolani.

Zvezde plešejo je tekmovalna oddaja, v kateri "zvezde" s partnerji, profesionalnimi plesalci in plesalkami, plešejo standardne in latinsko ameriške plese, televizijsko občinstvo pa vsak teden z glasovanjem izloči vsaj en par. Res slavnih v teh oddajah ni videti, običajno so tekmovalci igralci in glasbeniki, katerih dnevi slave so že davno mimo, manj znane televizijske osebnosti, upokojeni športniki in, kdo ve zakaj, precejšnje število še aktivnih igralcev ameriškega nogometa, katerih sezona se začne šele jeseni. Slednji so edini, ki bi jih lahko označili za zvezde, vsaj v svojem športu in seveda v ZDA.

Letos nogomet zastopata Von Miller in Antonio Brown, ki sodita med največje zvezdnike lige NFL, čeprav bo večina Slovencev ob njunih imenih rekla "Kdo?" Podobno so slovenski javnosti malo znani pevec skupine Boyz II Men Wanya Morris, novinar Geraldo Rivera, igralki Mischa Barton in Jodie Sweetin ter še nekaj drugih sotekmovalcev Maplesove, ki bi jih tudi v Ameriki le stežka označili za zvezde.

Tony Dovolani in Marla Maples