sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Povečajte funkcionalnost svojega prostora! Viseči drsni sistem za terase in notranje prostore

Deli na:
Povečajte funkcionalnost svojega prostora! Viseči drsni sistem za terase in notranje prostore

Želite svoj prostor preoblikovati z lahkotnostjo in eleganco? Potem vstopite v svet inovativnih rešitev z visečim drsnim sistemom, ki bo vašemu domu ali poslovnemu prostoru prinesel novo dimenzijo funkcionalnosti in estetike.

Pozabite na klasične delitve prostora, saj vam bo ta sistem omogočil, da svoj dom ali delovno okolje prilagajate svojim potrebam, hkrati pa mu bo dodal posebno estetsko noto.

Rešitev za mnoge prostore

Viseči drsni sistem je kot nalašč za zasteklitev terase, z njim lahko pregradite zimski vrt ali pa postavite elegantno pregrado znotraj poslovnih prostorov.

Pri tem sistemu je posebnost zgornje vpetje brez spodnjega vodila, kar pomeni, da se odlično prilega tudi prostorom s talnim gretjem.

Terasa

Predstavljajte si, da lahko zdaj vašo teraso izkoristite v vseh letnih časih in v vseh vremenskih pogojih, povsem po svojih željah, ki ste si jih zamislili ob načrtovanju tega prostora.

Terasa predstavlja osrednji prostor zabave in druženja v poletnih dneh. Skoraj vsako gospodinjstvo ima urejeno površino, ki jo uporablja za piknike, zabave, sproščanje, telovadbo, vrtnarjenje itd.

Zasteklitev terase predstavlja inovativno tehnologijo, kjer se vse steklene lamele odprejo na eno ali obe strani, navzven ali navznoter, kar vam omogoča popolno izrabo odprtine v nekaj sekundah. Tako se lahko neposredno povezujete z zunanjostjo in izkoristite teraso ne glede na vremenske razmere, brez izgube manevrskega prostora.

Med steklenimi lamelami ni stebrov, temveč visoko kakovostna vodoodporna in protihrupna silikonska tesnila, ki omogočajo ohranjanje svetlobe in občutek stika z naravo.

V hladnejših dneh lahko lamele zaprete ali jih polovico odprite, da ustvarite zavetje, ter tako še naprej nemoteno uživate v uporabi zastekljene terase tudi pozimi.

Balkon

V majhnih stanovanjih dodaten prostor še toliko več pomeni, zato ni nenavadno, da se ljudje vse pogosteje odločajo za zasteklitev balkona. V podjetju MN Steklo je drsna zasteklitev balkona skoraj vsakdanja praksa, saj je balkon prisoten praktično pri vsakem objektu.

Zasteklitev balkona je torej odlična rešitev za pridobitev dodatnega bivalnega prostora ali izboljšanje kvalitete bivanja. Gre za preprost in cenovno ugoden način, ki omogoča ustvarjanje svetlega in zračnega prostora za shranjevanje, igro ali sušenje perila. Obstaja več načinov zasteklitve balkona - fiksna, klasična z okni in drsna zasteklitev.

Zimski vrt

Kakovostna in elegantna večtirna ali drsna zasteklitev zimskega vrta omogoča polno izrabo prostora skozi vse leto.

Zimski vrti običajno služi predvsem kot zavetje v zimskem času, saj se poleti, ko so večinoma popolnoma zastekljeni, lahko segrejejo do neprijetnih temperatur. Vendar pa drsna zasteklitev zimskega vrta, ki jo nudijo v podjetju MN Steklo, ta problem rešuje.

V visokih poletnih temperaturah se lahko lamele preprosto odprejo, kar bo omogočilo dovod zraka in naravno hlajenje. V hladnejših zimskih dneh pa so lahko lamele zaprte, v prostor pa postavite grelni element in ga kljub nizkim temperaturam uporabljate nemoteno.

Visokokakovostna vodoodporna, protihrupna in protivetrovna silikonska tesnila med steklenimi lamelami pa omogočajo jasen pogled, stik z naravo in optimalen pretok svetlobe čez dan.

Harmonija notranjosti in narave

Zasteklitev prostorov je odlična rešitev za povezovanje zunanjih in notranjih prostorov.

Ta inovativna tehnološka rešitev omogoča, da vaš zimski vrt ali terasa postaneta del vašega notranjega bivalnega prostora, kar ustvarja občutek povezanosti in prostornosti:

•    Večja funkcionalnost - Zasteklitev terase, zimskega vrta ali balkona preprosto in elegantno združuje zunanji in notranji svet. To omogoča večjo funkcionalnost prostora in ustvarja občutek razširjenega bivalnega območja.

•    Obilje naravne svetlobe - Ena od ključnih prednosti zasteklitve balkona, terase ali zimskega vrta pomeni tudi več naravne svetlobe v prostoru. Naravna svetloba neovirano prodira v vaš dom, ne glede na letni čas in vremenske razmere, kar ustvarja vedno svetlo in prijetno okolje.

•    Večja vizualna prostornost - Zasteklitev zimskega vrta ali denimo terase prostor vizualno poveča. Občutek prostornosti se razširi tudi na notranje prostore, kar ustvarja bolj odprt in prijeten ambient.

•    Prilagodljivost prostora - Z možnostjo odpiranja in zapiranja steklene pregrade lahko enostavno prilagajate razporeditev svojega doma ali poslovnega prostora. To vam omogoča, da prostor prilagajate glede na potrebe in želje, ne da bi pri tem izgubljali občutek povezanosti med zunanjim in notranjim okoljem.

Prav poseben učinek v prostoru pa imajo steklene pregrade v poslovnih prostorih, saj med njimi na subtilen način ustvarjajo meje, hkrati pa v njih vnašajo eleganco in sodoben pridih.

Spoznajte viseči drsni sistem Komandor

Viseči drsni sistem Komandor je odlična rešitev za zasteklitev terase in zimskih vrtov, največkrat pa se ga namesti kot pregrado za notranje prostore.

Sistem omogoča vstop naravne svetlobe v prostor in ga vizualno poveča. Je idealna izbira za tiste, ki si želijo rešitev, ki so ne le funkcionalne, ampak tudi elegantne ter privlačne.

Konstrukcija visečega drsnega sistema MAW48 drsi po aluminijastih tirnicah, nameščenih na strop ali na nadgradnjo:

•    standardna vodila z dvojnim diskom v dvonivojski aluminijasti tirnici

•    lahka vodila z šestimi ležaji v enonivojski aluminijasti tirnici

Sponke za montažo vozičkov so nameščene v zgornji tirnici, medtem ko sta drsna zaklepa, ki imobilizirata stenski panel, nameščena v spodnji tirnici. V obeh profilih so nameščene tesnilne krtače.

S poudarkom na funkcionalnosti, estetiki in prilagodljivosti, viseči drsni sistem prinaša nove možnosti za ustvarjanje prostorov, ki so obenem elegantni, prostorni in svetli.

Za več informacij in svetovanje se obrnite na podjetje MN Steklo!