andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Poskrbite za obilico vitaminov tudi pozimi

Deli na:
Poskrbite za obilico vitaminov tudi pozimi

Foto: Gorenje

Mešalnik Gorenje Nutri Power blender je idealna izbira za vse, ki kljub pomanjkanju časa in svežih sestavin želijo sebi in svojim najdražjim zgotoviti hranljive, vitaminov polne obroke.

V zimskih dneh, ko nam narava ne nudi obilice svežega sadja in zelenjave, je priprava zdravih in okusnih obrokov za močan in odporen imunski sistem še posebej zahtevna. Pozorni moramo biti, da v jedilnik vključimo čim več svežih sestavin, ki nas bodo napolnile z dodatno energijo in nam vlile novih moči, potrebnih za vsakodnevne izzive in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Ravno s tem namenom so v Gorenju predstavili Nutri Power blender, ki iz živil izloči kar največ mineralov, vitaminov in ostalih koristnih hranil. Oblika vrča med vrtenjem ves čas potiska sestavine na rezila in s tem zagotavlja, da v pripravljenih jedeh niso koščki živil, ampak so le-te svilnato gladke in okusne. Mešalnik Nutri Power blender odlikuje 1000 W motor z izjemno močjo, z obrati rezila kar 20.000-krat v minuti, zato je primeren tudi za drobljenje ledu, rezanje trših delov sadja in zelenjave, mletje hranljivih oreščkov, dišečih kavnih zrn ali za pripravo domačega sladkorja v prahu. Z njegovo pomočjo bo priprava vitaminov polnih, osvežilnih smoothiejev, svežih namazov, kremastih mlečnih napitkov in številnih drugih okusnih obrokov izjemno preprosta in enostavna. S pomočjo seta pokrovov »to-go« ali »stay fresh« boste zdrav obrok lahko odnesli v službo, na fakulteto, v fitnes, ga pripravili otroku za malico ali pa preprosto shranili v hladilniku.

Foto: Gorenje