Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pique Neymarja ne spusti iz rok: "Ostaja," je tvitnil

Deli na:
Pique Neymarja ne spusti iz rok: "Ostaja," je tvitnil

Foto: Twitter

Neymar že nekaj tednov buri duhove, saj je v igri najbogatejši prestop v zgodovini nogometa. Soigralec pri Barceloni Pique pravi, da Neymar ne gre nikamor.

Zgodba okoli brazilskega nogometaša Neymarja ima skoraj vsak dan novo poglavje. Potem ko so še včeraj pariški časniki poročali, da je uradna predstavitev njegovega prestopa iz Barcelone v PSG le še vprašanje ur, je sinoči njegov soigralec Gerard Pique na Twitter obesil njuno skupno fotografijo in pripis v španščini - 'Se queda' (Ostaja).

Zapis je povzročil neverjeten odziv; v treh urah po objavi je imel na Instagramu 526.000 všečkov, na Twitterju pa 77.000 deljenj in ter 135.000 všečkov.

Pique, ki je sicer znan kot reden in vešč uporabnik socialnih omrežji, je to objavil dan potem, ko je Neymar na prijateljski tekmi v ZDA dosegel dva zadetka in popeljal Barcelono do zmage proti Juventusu z 2:1.

Francoski in španski mediji, ki so seveda objavo takoj zgrabili in se ponovno razpisali o najbolj vroči poletni prestopni sagi, so dodali, da naj bi se Neymar v zadnjih urah sestal s soigralcema Lionelom Messijem in Luisom Suarezom, ki sta ga prepričala naj ostane v Barceloni.

Neymar že nekaj tednov buri duhove, saj je v igri najbogatejši prestop v zgodovini nogometa. Katarski lastniki PSG so namreč pripravljeni plačati odškodnino v višini 222 milijonov evrov, hkrati pa nogometašu odšteti še 30 milijonov evrov letne plače.