kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Obeta se nadaljevanje kultnega muzikala Labirint

Deli na:
Obeta se nadaljevanje kultnega muzikala Labirint

Fede Alvarez bo napisal scenarij in režiral nadaljevanje kultnega muzikala Labirint iz leta 1986, v katerem je v glavni vlogi nastopil pokojni glasbenik David Bowie.

Alvarez, režiser uspešnega filma Ne dihaj!, lika škratovskega kralja Jaretha, ki ga je igral Bowie, v nov film ne bo vključil, je poročal filmski portal Hollywood Reporter.

V filmu Labirint je v vlogi najstnice Sarah, ki se poda na popotovanje skozi čarobno kraljestvo, da bi rešila brata iz krempljev zlobnega škratovskega kralja, nastopila Jennifer Connelly. Na poti Sarah sreča številna zanimiva bitja, ki jih je tedaj ustvarilo podjetje Creature Shop v lasti režiserja filma Jima Hensona.

Ob izidu je Labirint doživel velik neuspeh, a je sčasoma postal vse bolj priljubljen in danes velja za kultni film. V Los Angelesu celo vsako leto priredijo ples v maskah na temo Labirinta.

Po pisanju Hollywood Reporterja bo producentka nadaljevanja Labirinta Lisa Henson, hčer režiserja Jima Hensona. Alvarez naj bi novi projekt začel pripravljati, ko bo končal snemanje filmske priredbe dela iz knjižne franšize Milenium Dekle v pajkovi mreži, ki bo v kinih predvidoma oktobra prihodnje leto.