favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nov album Shakire bo izšel konec maja

Deli na:
Nov album Shakire bo izšel konec maja

Foto: Reuters

Kolumbijska pevka Shakira bo po triletnem premoru 26. maja izdala nov album El Dorado.

Na njem bo 13 skladb, med katerimi jih bo nekaj v angleščini in nekaj v španščini. To bo njej 11. studijski album, ki bo sledil prejšnjemu iz leta 2014, ki ga je naslovila po sebi - Shakira.

Na novem albumu bo med drugim tudi skladba Chantaje, ki je bila lani decembra na prvem mestu uspešnic latino skladb ponudnika pretočne glasbe Spotify, piše nemška tiskovna agencija.

Shakira, ki je novico o novem albumu objavila tako na svoji uradni spletni strani kot tudi na drugih družabnih omrežjih, je s pripravo albuma začela lani. Prejšnji album iz leta 2014 je namreč izdala tik pred rojstvom drugega otroka.

Štiridesetletna pevka je svoj prvi album Magia izdala leta 1991 v španščini. Na angleško govorečem trgu je zaslovela s petim albumom Laundry Service in uspešnico Whenever, Wherever, ki ji je sledila še vrsta drugih, kot so Underneath Your Clothes, Don't Bother, Waka Waka (This Time for Africa) in Hips Don't Lie.

Velja za eno najuspešnejših latino pevk. Doslej je prodala okoli 100 milijonov albumov. Je prejemnica številnih nagrad, med njimi dveh grammyjev in osmih latino grammyjev. Je prva glasbenica iz južne Amerike, ki je osvojila prvo mesto na lestvici singlov v ZDA. Leta 2014 jo je revija Forbes uvrstila na 58. mesto najbolj vplivnih žensk na svetu.