Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Natalija Verboten se vrača: »Del mojega srca« je njena prva pesem po petih letih

Deli na:
Natalija Verboten se vrača: »Del mojega srca« je njena prva pesem po petih letih

Foto: Tibor Golob

Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom, v katerem bo razkrila del svojega srca. Z novo pesmijo se predstavlja bolj sveža, zrela Natalija. »Del mojega srca« je Natalijino darilo za vse poslušalce.

Zadnja leta se je Natalija bolj kot glasbi posvečala svoji družini in otrokoma, zdaj pa se ponovno vrača v nekoliko bolj zreli podobi. V pesmi nagovarja vse močne ženske, ki znajo na prvo mesto postaviti tudi sebe: »A vedi, rada se imam ... življenje gre in moje je,« prepeva v pesmi, za katero je že posnela tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal kmalu.

Za glasbo, besedilo in aranžma pesmi je poskrbel odličen dvojec v sestavi Martin Štibernik in Karmen Stavec. »Že od nekdaj mi je všeč njuno delo, v vseh letih sodelovanja sta ustvarila mnogo uspešnic, prelepih skladb, ki prav božajo, ko jih poslušaš. Želela sem si malo drugačno, bolj zrelo Natalijo,« je o nastajanju nove pesmi povedala simpatična pevka, ki je ob novem projektu svojo stilsko podobo zaupala modni kreatorki in stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy. »Z Jernejo sva se takoj ujeli, zelo mi je všeč njen ženstveni stil,« pravi Natalija, ki jo je v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič.