Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Levičarji na pomirjevalih: Taylor Swift pravi, da je bilo leto 2017 odlično

Deli na:
Levičarji na pomirjevalih: Taylor Swift pravi, da je bilo leto 2017 odlično

„Ne bi mogla prositi za boljše leto,“ je svoji oboževalcem sporočila privlačna pevka Taylor Swift in razjezila levičarje, ki se zaklinjajo, da je bilo odhajajoče leto 2017 zaradi Donalda Trumpa najslabše v njihovem življenju.

Potem ko so lani številni zvezdniki obljubljali, da se bodo izselili iz ZDA, če na predsedniških volitvah zmaga Donald Trump (in potem tega, kakopak, niso naredili), konec letošnjega leta skupaj s številnimi levičarskimi aktivisti komentirajo, da je bilo 2017 najslabše leto njihovega življenja. Seveda zaradi Donalda Trumpa in njegove lepe žene, Slovenke Melanie.

A vsi se ne strinjajo. Obstajajo zvezniki, ki mislijo s svojo glavo. Super zvezdniška lepotička, svetlolasa in dolgonoga Taylor Swift, jih je zato zelo razjezila. Svojim oboževalcem je pod fotografijo na Instagramu za svoj 28. rojstni dan (13. december) napisala: „Tako zelo vas imam rada. Ne bi mogla prositi za boljše leto, vsa zahvala gre vam. Hvala za lepe želje ob rojstnem dnevu. Ne morem počakati, da vidim, kakšna bodo 28. leta. Se vidimo na turneji.“

To sporočilo je bilo za levičarje in tudi „RINO-se (Republican In Name Only ali po slovensko – desničarji samo po imemu) preveč. Številni mediji in posamezniki na družbenih omrežjih so se spraševali, kako lahko Taylorjeva, ob vseh tragedijah, vključno z Donaldom Trumpom, pravi, da je bilo leto 2017 odlično.

Je kaj bolj nadležnega, kot je Taylor Swift, ki govori, kako odlično je bilo leto 2017, medtem ko vsi drugi trpijo in se borijo za življenja pod Trumpom,“ je zapisal eden, drugi pa je bil sarkastičen: „Ja, bili so nacistični in supramacistični pohodi, bila so množična streljanja, ljudje so izgubili zdravstveno oskrbo, kar ne vpliva na mene, zato je bilo leto 2017 odlično.“

Ampak za pevko je bilo leto 2017 resnično odlično. Bila je številka 1 na lestvici Billboard 200, ima najbolj prodajan album leta (čeprav ne tako uspešno, kot je bil njen album 1989), za svojo turnejo je sklenila odlično pogodbo, bila je na naslovnici revije Time of the Year in ima novega fanta (Joe Alwyn, 26-letni britanski igralec). Da bo pa skupaj z levičarji jokala, kako ji je težko živeti pod Trumpom in tako tulila v isti rog kot drugi zvezdniki, ne, to pa inteligentni pevki ne pade na pamet. In prav ima.

Nasploh levičarji, še posebej feministke, ne marajo Taylor Swift. Ko je nastopila v Victoria´s Secret Fashion Show, so jo obtožile, da je sovražnica žensk. Njihovih opozoril, naj ne nastopa v šovu, ki povzdiguje vitkost in žensko lepoto, namreč ni poslušala. Tudi sicer je zaradi politične nekorektnosti ne marajo. Njen video Shake It Off je bil označen kot rasističen, ker naj bi bilo v njem premalo črnskih plesalk in plesalcev, njen video Wildest Dreams pa kot glasbeni izdelek, ki poveličuje bel kolonializem v Afriki. Še posebej so jezni, ker na hashtagu #SquadGoals objavlja „demografsko problematične“ (lepa dekleta, večinoma bela in svetla, poslovno uspešna) in „antifeministične“ fotografije (mlada in vitka dekleta). Taylorjeva je sicer 177,5 centimetra visoka, njena teža niha med 54 in 56 kilogrami. Kar seveda niso „feministične mere“.